תתי, האזורים והכיוונים בבית קשורים
זה לזה.כשאני בוחנת בית אני לא בהכרח פונה מיד ורק לאזור במדובר אלא לפעמים לאזורים אחרים וכיוונים אחרים לדוג': הקרייה יכולה להיות מושפעת ממערכות יחסים לא תקינות, בריאות לא מאוזנת או אפילו חוסר יצירתיות.מן הסתם, כשאין קריירה, מיד מושפעים הכספים. הכל משפיע על הכל. אני מבינה את בקשתך אולם, את חייבת לתת לי כלים נוספים כדי לבחון את מצבך ושירטוט הוא הטוב מביניהם. כך אני יכולה להתבונן על הסביבה שלך בתשומת לב שונה ואחרת מזו שלך כי אינני קשורה לביתך בקשר ריגשי ולא דרך העיניים שלך.כמובן מבלי להמעיט בערכך ואני מקווה שאת מבינה את דברי. כשאנחנו מסתכלים על הסביבה שלנו, שאנחנו רגילים אליה, הפרטים ש"מגלים" יותר על החיים שלנו, אינם צצים ומאירים לנו, כי אנחנו רגילים אליהם.לכן חשובה הפגישה האישית בבית, במרחב שבו מדובר. מאחר ואת מבקשת עזרה באינטרנט, אני זקוקה לשירטוט בתור התחלה.זה המינימום שבמינימום. מעבר לכך, באם את לא יכולה להעלות שירטוט, אז ההמלצות הכלליות נמצאות במאמרי הפורום, ובכל מקום שתפני את ראשך, תוכלי למצא המלצות רבות כיצד לשפר. אם תרצי ממש ממש עזרה, יהיה עליך לעשות זאת בהתאמה לך ולביתך.כל עוד את מסתפקת בהמלצות כלליות, תוכלי להיעזר בכל מה שנמצא באינטרנט. אנחנו מוצפים באלפי המלצות כלליות, דישות, אבחנות ועוד. השאלה שנשאלת תמיד, לפחות מבחינתי היא... מה הכי מתאים לני ששואל... מחזקת את ידיך, מקווה שאני ברורה