עבודה

תתי14

New member
דירה

ערב טוב אנחנו גרים בדירה שכורה ורצים לעבור לדירה יותר גדולה איך אני יכולה לדעת שזו דירה מתאימה

תתי14

New member
עבודה

שוב שלום מה צריך לעשות בבית כדי להביא יותר פרנסה אני מטפלת ברפלקסולוגיה

תתי בוקר טוב

האם קראת את מאמרי הפורום בנושאים השונים? הנה קישור לדף המאמרים, קראי אותם, ואימרי במה את מתחילה כדי לשפר.

תתי14

New member
לילה טוב

אביבה בוקר טוב מודה כבר קארתי הרבה מאמרים וגם אצאלה ועדין אין לי מושג מה לעשו נקיון כבר עשיתי ואני עושה כל הזמן אני לא שומרת דברים שאין להם שימוש לדעתי המטבח נמצא בחלק הצפוני חדר הבנות צפון מערב חזית הדירה זאת אומרת הסלון פונה דרומה בסלון יש קיר מזרחי שמפריד בין הסלון לחדר של הבן ששם נמצאת גם מיטת הטיפולים בחר הזה יש רבע מרפסת מופרדת שמשמשת כמחסן היא דרומית וקצ מזרח שרותים צד מערב וחר הורים דרום מערב ולי אין מושג איך משנים אמרן לי לשים שלושה עציצים בצד מזרח עשיתי כבר לפני שנה באתו קיר יש גם שידת טלויזיה ושידה עם טלפון וספרים ובדרום מזרח יש משהו עם עציץ ועפרונות ארגמן ואבנים קריטל תודה מראש זה נראה לי הרבה אבל אולי יש לך רעיון

רעיון למה....?

לא ברור מה את רוצה. אם את רוצה עזרה את צריכה להתמקד ולהיות ברורה. את אמורה לעזור למי שאת רוצה שיעזור לך... שלב ראשון, התחילי בלשים נקודה בסוף משפט כדי שאפשר יהיה להבין את דבריך. שנית העלי שירטוט עם סימוני כיוונים, שירטוט שיראה כמו שירטוט ולא שירבוט. שלישית, כדאי שתעברי לפסים של עשייה שהיא מעבר לנקיון וזריקת חפצים. פאנג שוי הרבה יותר משמעותי משלושה עציצים במזרח... רביעית, ואולי הכי טוב, הזמיני איש מקצועי שיראה את ביתך וימליץ לך מה לעשות. בהצלחה

תתי14

New member
תודה

ראשית תודה על התיחסותך אני יודעת שזה יותר מנקיון וזריקת חפצים. רק נתתי תאור קטן של הבית ומה שקצת עשיתי, רציתי אם יש לך רעיון בדי להפעיל יותר טוב את אזור הקרירה והכספים. תודה

תתי, האזורים והכיוונים בבית קשורים

זה לזה.כשאני בוחנת בית אני לא בהכרח פונה מיד ורק לאזור במדובר אלא לפעמים לאזורים אחרים וכיוונים אחרים לדוג': הקרייה יכולה להיות מושפעת ממערכות יחסים לא תקינות, בריאות לא מאוזנת או אפילו חוסר יצירתיות.מן הסתם, כשאין קריירה, מיד מושפעים הכספים. הכל משפיע על הכל. אני מבינה את בקשתך אולם, את חייבת לתת לי כלים נוספים כדי לבחון את מצבך ושירטוט הוא הטוב מביניהם. כך אני יכולה להתבונן על הסביבה שלך בתשומת לב שונה ואחרת מזו שלך כי אינני קשורה לביתך בקשר ריגשי ולא דרך העיניים שלך.כמובן מבלי להמעיט בערכך ואני מקווה שאת מבינה את דברי. כשאנחנו מסתכלים על הסביבה שלנו, שאנחנו רגילים אליה, הפרטים ש"מגלים" יותר על החיים שלנו, אינם צצים ומאירים לנו, כי אנחנו רגילים אליהם.לכן חשובה הפגישה האישית בבית, במרחב שבו מדובר. מאחר ואת מבקשת עזרה באינטרנט, אני זקוקה לשירטוט בתור התחלה.זה המינימום שבמינימום. מעבר לכך, באם את לא יכולה להעלות שירטוט, אז ההמלצות הכלליות נמצאות במאמרי הפורום, ובכל מקום שתפני את ראשך, תוכלי למצא המלצות רבות כיצד לשפר. אם תרצי ממש ממש עזרה, יהיה עליך לעשות זאת בהתאמה לך ולביתך.כל עוד את מסתפקת בהמלצות כלליות, תוכלי להיעזר בכל מה שנמצא באינטרנט. אנחנו מוצפים באלפי המלצות כלליות, דישות, אבחנות ועוד. השאלה שנשאלת תמיד, לפחות מבחינתי היא... מה הכי מתאים לני ששואל... מחזקת את ידיך, מקווה שאני ברורה

למעלה