עבודה

נויר

New member
עבודה

נולדתי ב 06/10/69 בשעה: 17:00. אני נמצאת בשלב של חיפוש עבודה , לאחר שהתפטרתי מהעבודה הנוכחית. מבקשת לדעת האם זה זמן טוב למציאת עבודה ולאיזה כיוון עליי לפנות שאלה שניה בנושא זוגיות : מה ההתאמה ביני לבין גבר שנולד בתאריך 29/09/69 בשעה 12:30 תודה ושבת שלום נויר

לגבי עבודה

ובכן.. זמן למציאת עבודה הוא בעצם כל זמן שבו את זקוקה לעבודה. אין זמן ספציפי כזה, וגם החיפוש אחר העבודה הוא לימוד בפני עצמו, כך שכדאי לתת לעצמך את הזמן הזה לחפש ולמצוא באופן אינטואיטיבי, ועדיף לא מודרך. ולגבי העבודה עצמה - כתבי את הדברים העומדים בפניך או שאליהם את נמשכת, ואשמח לייעץ. אחרי הכל, יש כל כך הרבה נושאים, אז כדאי שנתחיל ממה שאת היית רוצה לעשות ולנסות.. ולגבי זוגיות - גם כאן אני מעדיף שאנשים ייפגשו וידעו בעצמם מה טוב ומה לא, מה גם שיעוץ אסטרולוגי ברמה כזו הוא בהחלט כללי, ובסופו של דבר רק הבחירות שלנו הן אלה שקובעות.

נויר

New member
תגובה חוזרת

יאיר היקר את הדברים שכתבת בתשובתך אני יודעת מעצמי. כאשר הפנתי את השאלות עם תאריכי הלידה כוונתי היתה לקבל תגובה והתייחסות מתחום האסטרולגיה והכוכבים, ואת זה לא קיבלתי בכל אופן תודה ושבת שלום

נויר יקרה - תגובה לתגובה

דווקא התייחסתי לתגובתך בתחום העבודה וביקשתי את הדברים שעומדים על הפרק. יש מספר אינסופי של אפשרויות ומקצועות ואין זה המקום למנות אותם, ומסתבר שהחלטת להתעלם. זכותך. לגבי הזוגיות - כמו שאמרתי, אין אפשרות לראות התאמה בצורה מדוייקת. צר לי. אין ברירה - תצטרכי לעזוב את האסטרולוגיה, ולפנות להגיון הבסיסי ולשכל הישר, כמו כולנו.. כי לאסטרולוגיה, מה לעשות, יש כוח מוגבל, בעיקר בשאלות שאת התשובה עליהן את יכולה - למרות שאולי זה לא ממש נוח - למצאו בתוך עצמך. רק אל תגידי שלא קיבלת תשובה : העדפת להתעלם מבקשתי למנות דברים שעל הפרק בתחום העבודה, וחבל.

למעלה