עבודה

עבודה

שלום לכם, אני נמצא במסע ייסורים של התלבטויות ורציתי לשתף אותכם בהם ולקבל עצתכם. אני נשוי+ילדה,אנו מתגוררים בת"א ואני עובד בת"א.הנני מהנדס במקצועי. אשתי בהריון.עבודתי היום לא כל כך מעניינת אך נוחה בהבט שעות עבודה,זמינות למשפחה(לדוגמה:יש את כל הזמן בעולם להכניס את ילדתינו בבוקר לגן),עבודה רגועה. לאחרונה הוצעה לי עבודה בירושלים אשר מבחינה מיקצועית מאוד מאתגרת כולל תוספת משמעותית לשכר.אך כמובן עצם היותה בירושליים ושעות העבודה הארוכות יגרמו לכך שאני פחות יהיה זמין למשפחה ,פחות יכולת לסייע (להזכירכם אשתי בהריון). לאור זאת אני מאוד מתלבט . מה דעתכם

למה מסע ייסורים?

מבינה את הרצון העז שלך לקחת חלק פעיל בשיתוף איתם. כל הכבוד לך . אבל, שב דבר עם אשתך, אולי אפשרי לעבור לירושליים? קח את זה בקלות. זה כיף לשנות עבודה ואווירה. נותן המון אנרגייה חדשה. מעבר לירושליים לא יגבה מחיר יקר למשפחתיות. אולי? אם זה אפשרי?

seeyou

New member
אז מה להעדיף?../images/Emo99.gif

אני יכול לספר לך מה אני עשיתי כאשר עמדתי מול אותה "בעיה". בשיתוף פעולה,בהסכמה עם אישתי,בחרתי בקידום בעבודה על חשבון הבית. למה? אם אתה לא מתקדם במקום העבודה כאשר אתה צעיר, אין סיכוי שתעשה את זה מאוחר יותר. מצד שני ,אני לא מאמין שמקום העבודה שלך יחזיק מעמד הרבה זמן לפי ההגדרה שלך-" עבודה רגועה,נוחה בהבט שעות עבודה". יוסי

למעלה