עבודה...

ShadowFlash

New member
עבודה...

טוב אז זה הולך ככה.... כמו תמיד מפוצצים אותנו בעבודות.. הפעם יש לי לעשות משהו שנקרא ווב קווסט (באנגלית) אנחנו אמורים לבחור סופר ולכתוב כל מני דברים משעממים עליו... אני עם בחרתי לעשות על מרגרט וייס וטרייסי היקמן עכשיו לפני שאני מתחיל לחפש ברשת חומר חשבתי לשאול כאן אם למישהו יש חומר עליהם שהוא יכול לשלוח או\ו אתר אינטרנט מקיף (אני צריך את החומר באנגלית) בתודה מראש... :)

thug4life

New member
תסתכל בקישורים אם אני לא טועה יש שם

אתר שלם על אחד מהם

ShadowFlash

New member
חחחחחחחחחחח

אוקיי ברגע זה גיליתי שטרייסי היקמן זה בן.... הייתי בטוח שזו היא.... חחחחחחחחחח (הדברים שמגלים בעבודות האלו) רק אל תומרו לי שגם מרגרט זה הוא....

AnatOfBodom

New member
כן..

אני חושבת שהמתרגם המטומטם כתב בכבשן הנשמה שטרייסי זו בת..

ShadowFlash

New member
זהו עכשיו נזכרתי זה שם הספר!!!

קראתי את חלקו של הספר כבשן הנשמה (סתאממ את ההתחלה) ושחכתי את השם עכשיו הזכרת לי אותו!!! דווקא דיי אהבתי את ההתחלה עכשיו שאני זוכר את השם אני יוכל להמשיך לקרוא אותו.. :)

Arana

Well-known member
מנהל
כבר ב"דרקונים של דמדומי הסתיו"

ב"סוף דבר" (או איך שקראו לזה שם, השאלתי את הספר שלי למישהי, כך שאני מצטטת מהזיכרון) מתארת מרגרט וייס את המשחק שהוביל לכתיבת הספר, וזה מתורגם בערך כך: "טרייסי היתה שר המבוך והובילה אותנו..." כך שעד שקראתי בעטיפה של אחד הספרים באנגלית שטרייסי חי עם אשתו ושלושה חתולים איפשהו, גם אני חשבתי שזו בת... ואני בכלל לא מאשימה את המתרגם (עמנואל לוטם, האיש והאגדה). מי שלא מכיר אישית את הסופרים לא יכול לדעת מהניסוח החד-מיני הזה באנגלית. חוץ מזה, זה הגבר הראשון ששמעתי עליו שנקרא "טרייסי".

SaberTooth

New member
כן... אני זוכר...

זה מה שהוביל אותי לחפש תמונות של וייס והיקמן, כשמצאתי רק תמונות של וייס עם גבר הנחתי שהוא בעלה. עד שראיתי בתחתית אחת התמונות "מרגרט וייס וטרייסי היקמן בחתימת ספרים - אפריל 2001" (באנגלית כמובן). אני חושב שזה כל מה שיכולתי לחשוב עליו במשך יומיים, ביחוד על כמה אכזריים ההורים של טרייסי היקמן.

Geladriel

New member
אני גיליתי...

את זה יום אחד, כשחיפשתי תמונות שלרומח הדרקון באינטרנט והגעתי לאתר של טרייסי. הייתה שם תמונה שלו, ויש לו זקן! אני ישבתי חצי שעה מול המחשב ובהיתי בזה. בהתחלה חשבתי שאולי זאת טעות, וזה לא הוא אבל בעוד הרבה מקומות באתר היו תמונות שלו וזה היה כל כך מפחיד. יום אחרי הלכתי וסיפרתי את זה לחברה שלי (גם היא קראה רומח הדרקון) והיא אמרה לי שהיא ידעה את זה. אני הייתי המומה!!!

La Gamba

New member
אני גילית את זה מההקדמה

של כבשן הנשמה, התייחסו לטרייסי כזכר...

לא.

אני בחיים לא חשבתי אפילו על האפשרות שטרייסי הוא בת... אולי זה מכיוון שאני מכיר כמה גברים בשם טרייסי...ואף בת בשם הזה, למרות ששמעתי על זה...

Geladriel

New member
את בטח בהלם...../images/Emo2.gif

אני יודעת שאני הייתי כשגיליתי...

ilbe182ebli

New member
זהו גם אני בהלם! מצחיק לחשוב על

מי שחשבתי שזאת בת וכל זה ופתאום לחשוב עליה בתור בן! הנה אני עדיין אומרת עליה...חחחח

Geladriel

New member
תתחילי להתרגל לזה

ועכשיו... אחרי שהתרגלת... תנסי להתרגל לזה שיש לו זקן!

למעלה