עבודה

liraz4700

New member
עבודה

היי אורנה,
לפני מס׳ חודשים שאלתי האם לגבי העבודה האם להישאר שם או להתפטר והקלפים המליצו להישאר בינתיים.
היום שוב אני שואלת
פרסתי פריסת השוואה ושאלתי האם נכון לי להישאר במקום העבודה שלי או להתפטר ?
אופציה 1 ( להישאר)- 3 החרבות, מלך הגביעים ומרכבה
אופציה 2 (להתפטר)- מלך המטות, 2 המטבעות ומלכת הגביעים
מסר/עיצה- מלכת החרבות

לדעתי ההמלצה היא לחתוך כלומר להתפטר
אין לי תוכנית מה אני בדיוק הולכת לעשות, אבל אני צעירה, בת 24, בלי התחייבויות, במהלך התקופה האחרונה גיששתי מעט וראיתי הצעות למשרות שונות, אבל גם כשהתקשרו להציע, לא ניסיתי ודחיתי. כל עוד אני נמצאת שם אני לא באמת פנויה ומרוכזת לחשוב על הצעד הבא שלי
כי העבודה שלי מאוד עמוסה ולא מותירה לי אנרגיות לחשוב על עצמי ולתכנן ואחרי העבודה אני משתדלת לא להעמיס על הראש שלי כי מספיק לי בעבודה. אני חושבת שאצליח לתכנן לחשוב ולחפש באמת רק כשאני באמת אצטרך כלומר כשארגיש מחוסרת עבודה.

אני לא כל כך מצליחה להבין את הפירושים של שאר הקלפים לחבר ביניהם. האופציה הראשונה להישאר. הקלף הראשון, 3 החרבות מסמל שנמאס לי מהמקום ( למרות שיש חלקים טובים בעבודה שלי ) אבל אני לא נהנית כבר אני מגיעה וחושבת מתי אני כבר אסיים, מלך הגביעים אולי מסמל את התחושה שאין לאן לשאוף במקום הגעתי לנקודה שאין לאן להתקדם ממנה, ומרכבה מסמל אולי את הקשיים בעבודה הזאת הקושי עם העומס עם ההתמודדות מול המעסיקה הישירה שלי.
אופציה השניה להתפטר. הקלף הראשון מלך המטות מסמל אולי התלהבות מהתחלה חדשה, 2 המטבעות הקלף עוסק ע״פ הפירוש של שגיא בהתלבטות מדומה, מה הייתי עושה בעולם מושלם- אם אני אצליח להבין מה אני רוצה חוץ משכר טוב אולי היתה לי תשובה ובוחרת במה לעסוק. וקלף מלכת הגביעים אולי קורא לי לעשות שינוי להתמסר וללכת עד הסוף, לא לפחד להרוס כדי לבנות.
אורנה תעזרי לי בבקשה עם הפירוש
תודה !!!

אוRנה

New member
שלום לירז

יש נטיה לחשוב שהגורם שמדבר איתנו דרך הקלפים, נוהג לענות כרצוננו
שאם שואלים "כן או לא" - הוא יענה ב"כן" או ב"לא"
ואם פורסים פריסת השוואה - הוא ישווה בין האופציות
מניסיוני-ולכן לדעתי, הוא נוהג לענות כרצונו, ולתת בדיוק ורק את כמות וסוג המידע שהוא רוצה לתת, ולכן רצוי ללמוד לחוש את התשובות בכל פעם מחדש ולא רק להבינן באופן שיכלי ומתוך הידע שהצטבר בנו.
&nbsp
אופציה ראשונה (להישאר)- 3 החרבות, מלך הגביעים ומרכבה
3 הקלפים מציגים אכזבה/ רגישות/ מריבה וכאב
&nbsp
@
&nbsp
אופציה 2 (להתפטר)- מלך המטות, 2 המטבעות ומלכת הגביעים
מלך המטות - שוב כעס, אך גם ובעיקר בחירה אימפולסיבית
מלכת הגביעים - ראיה לא נכונה ומדוייקת של הדברים ב"שחור לבן" ללא צבעי ביניים
2 המטבעות - ידיעה פנימית שלך שלא רצוי לך לשנות מקום עבודה כרגע. כמו כן הקלף מציין שתוכלי בעתיד בהחלט לעשות זאת אבל רק כשתהיה בידייך עבודה טובה בה בחרת (להיפך מעבודה שנבחרה מהר ומתוך כורח הנסיבות)

למעלה