עבודה

Feanor75

New member
עבודה

ערב טוב לכם

האם יש פה במקרה מישהו שעובד ברובוטיקה או מקושר לאנשים כאלה?
יש עבודות מהבית בתחום הזה?
האם יש אתר חינמי מומלץ לחיפוש עבודה? ראיתי ש ALLJOBS הוא הטעיה גדולה, כמעט כל המשרות שם מיועדות רק למשתמשים בתשלום

מחפש בשביל חבר דובר רוסית, רצוי באזור הצפון

Helio

New member
alljobs, jobmaster, jobnet

בגדול כל משרה שיש בjobmaster וjobnet, יש גם בALLJOBS , אבל לא ההפך.
לא הייתי חוסך כסף כדי למצוא עבודה נורמלית.
תבדוק גם את האתר של לשכה, אבל זה לרוב חרטה.

Feanor75

New member
תודה

השם הראשון שהזכרת, האם הוא באמת חינמי או רק כאילו כמו אולג'ובס?
כשמחפשים משהו מאוד ספיציפי לא משתלם לשלם תשלום חודשי גבוה יחסית, גם כשאמינותו של האתר מוטלת בספק, אולי יש משרות פיקטיביות, כי כשעובדים עליך אתה לא יודע על לאן זה נמשך.

Helio

New member
רק ALLJOBS בתשלום. אם לא רוצה לשלם

זה עניין שלך. פשוט חלק מחברות מפרסמים רק ב ALLJOBS- את העבודה הקודמת שלי אני מצאתי דרך ALLJOBS. בנוסף נראה לי שהם (ALLJOBS) יכולים לבדוק את קו"ח שלך בחינם (לא השתמשתי בשירות).
ההחלטה היא שלך.

ivgy1980

New member
תגיד לחבר שיחפש בכל החברות שיימצא כאן

Israeli Industrial Cooperation Authority
http://www.moital.gov.il/CmsTamat/Rsrc/ICA/Industrial_cooperation_in_israel2011-2012/index.html

Israeli Export & International Cooperation Institute
http://www.export.gov.il/heb/Branches/Technologies

Israeli Industry Center for R&D
http://www.matimop.org.il/database.aspx

Israeli Advanced Technology Industries
http://www.iati.co.il/database-search

לחפש עבודה זו עבודה במשרה מלאה. כמובן, רצוי שקורות חייו יראו באופן שממקסם את יכולותיו.

Feanor75

New member
כן

תודה על הקישורים
זאת הבעיה עם עבודות כאלה שהן רוצות את כל כולך, קשה מאוד למצוא משהו אחר. עם קורות חיים אני יכול לעזור אבל אין טעם ליפות את העובדה שהעברית שלו לא טובה. הכי חשוב לעבוד בסביבה יותר טובה וסובלנית, לכן קיוויתי לשמוע על מקום שעובדים בו רוסים, שהבוס רוסי ויכול להבין.

M a r U s k A

New member
עבודות בית? מקום עם עובדים רוסים?

לא קל יותר פשוט ללמוד עברית בסיסית ולפחות לנסות להשתלב
במדינת ישראל?

אקדים אותך ואומר שאתה לגמרי צודק, אני לא מכירה את כל פרטי
המקרה ומאוד שיפוטית אבל זה כל כך מזכיר לי את ההורים שלי
שזה מרתיח אותי כל פעם מחדש.

Feanor75

New member
לא הבנתי

את כועסת על הורייך שהשתלבו או שלא השתלבו?

באופן כללי אני לא חושב שכדאי לרוסי להתאים את עצמו לחברה הישראלית כי המשמעות היא ירידה ברמה. אבל כן להיות פתוח ולנסות ליצור קשרים עם הישראלים הטובים שיש פה ושם, ליצור לו את החברה שלו.

M a r U s k A

New member
אני לא כועסת

ההורים שלי לא השתלבו ולא מתכוונים להשתלב זו הבעיה ...

ותסלח לי אבל אתה שומע את עצמך מדבר?
משמעות ההשתלבות בחברה הישראלית היא ירידה ברמה?
הישראלים הטובים שיש פה ושם?

beatman

Member

Feanor75

New member
ועוד איך ירידה, כמעט מכל בחינה

ישראלים הם באופן כללי חסרי רגישות, בעלי תרבות רדודה מאוד, מסוכסכים עם עצמם ומוקפים בחומות של הגנה ולכן גם לא אדיבים. לא כדאי להשתלב בחברה כזאת

ivgy1980

New member
אם כך, כדאי לך לברוח מפה מהר!!

גם לא ללמוד שפה, גם לא להשתלב תרבותית - וגם לעבוד ולקבל כסף? נראה לך החברה הרוסית טובה יותר??

Feanor75

New member
מקווה לעשות את זה

אבל בקשר לעבודה, התעניינתי בשביל חבר שכבר השתקע פה

לצערי נתקלתי ביותר מדי רוסים שעונים להגדרות

שציינת, ובאותה עת יצא לי לפגוש לא מעט ישראלים-שורשיים אצילים שהיו מוכנים להכניס את ידיהם לאש כדי לעזור לאדם אחר. אדם יכול להיות אדיב ומנומס, לפחות כלפי חוץ ולמראית עין, אבל לנטוש אותך ברגע שהכי תזדקק לו ואף לתקוע לך סכין בגב ולבגוד בך, ומאידך להיות מעט צעקני, 'ססגוני' ו'המוני', אבל להוכיח את עצמו כחבר נאמן בעל נפש טובה ברגעי משבר ומצוקה. לעתים אפילו מדובר באדם זר לחלוטין שעמו לא הייתה לך שום היכרות מוקדמת והוא החליט לעזור לך בידיעה גמורה שלא תצא לו מזה שום תמורה, ואולי אף הפסד.

ivgy1980

New member
יש ויש, לא הכל שחור ולבן

הצברים בהחלט נגישים ואפילו נאמנים יותר מהרוסים, ככה בתחושה הראשונית שלי, מבלי להיכנס לספירת מלאי.

Feanor75

New member
אני לא מתייחס למקרים יוצאי דופן

למה בישראל אם אתה מדבר עם מישהו ומבקש לחזור על מילה שלא שמעת, אתה יודע כמעט בוודאות שאתה צפוי לספוג עצבים מהצד השני? בעצם אפשר לצפות את זה מהרגע הראשון ששומעים את הבן אדם, אפשר להרגיש אותו.
ולמה באירופה בד"כ תיענה בסבלנות ובאדיבות? הרוסים קרובים יותר לאירופאים מבחינת המנטליות למרות שעדיין לא כמוהם, וכמובן הרבה רוסים שעלו ארצה הושפעו מהתרבות המקומית והשוחתו. אני יודע שגם אצל הרוסים יש את האשפה האנושית שלהם, לא חסר, ועדיין יותר מפותחים.
אמנם אתה יכול להיות בעצמך קשוח ומזלזל ולחסום כך את צינור השנאה המכוון אליך, זה לא בעיה לאמץ התנהגות כזאת אבל אז אתה מאבד את הרגישות וזה הכי גרוע. עדיף להישאר ברמה גבוהה ולהתחבר רק לאנשים מתאימים- כשיופיעו.

למעלה