רחליקה האחת והיקרה רוב שלומות
wow קראתי בשקיקה את דברייך.
נהניתי מהפילוסופיה ומהשיח שנוצר.
מסכימה עם דברייך.
מודה לך על ההכוונה למקורות מידע זה מעשיר את זוית הראייה.
בודאי חשבת למה איני מגיבה.
הייתי עסוקה בעניני ראיונות עבודה.
לאחר דלמות, מחשבות, סכוי מול סיכון התחבטות והתלבטות רבה.החלטתי לעשות פסק זמן בניהול ורק ללמד. הרגשתי רווחה הורדתי מעליי עול כבד, סטרס,קושי ושעות עבודה רבות ומאמץ מתיש ושוחק. קיבלתי את חיי בחזרה, חזרה לי שמחת החיים, יש לי זמן פנוי לי ולמשפחתי ועוד..יחד עם זאת לא קל לרדת שוב מהניהול למטה.
אך אני מבטלת מחשבות אלו ומנסה לחשוב חיובי ולצעוד קדימה.
קיבלתי עבודה בתיכון במגמת חינוך ואני אחראית על ההדרכה הפרקטיקום של התלמידות. אני אגיש לבגרות ז"א כל מה שאני עושה בערב אעשה גם ביום.
כרגע זו חצי משרה.מגיעות לי שעות גיל,ותק, תארים וגמולים.כאן מצבי טוב. מס' תלמידות קטן 8-10. מערכת טובה.
אשתף אותך בחוויה מתקנת שחוויתי מה שלא קרה לי בחודשים האחרונים שחוויתי מפח נפש,הצקות העלבות ואמירות בעלמא.
הרקע"אני מקצועית,שולטת במטריה,אני עם ותק של 33 שנים בתחום,יש לי ידע רב אני אנושית וגם בעלת אינטלגציה רגשית.אני עושה הכול למען תלמידותיי. אני בעלת שם ומצליחה בתחום. אחוזי ההצלחה של תלמידותי טובים מאוד.זה הכובע השני שלי.
כשהגעתי לראיון לא האמנתי ישבתי המומה לא יכולתי להוציא מילה מהפה.לא אגיד שהיה לי קל לא להיות המנהלת,המראיינת פתאופ היפוך תפקדים.
המנהלת הביעה הערכה רבה לעבודתי, לנסיון שלי וכו' וציינה שאני נכס לביה"ס ועוד.
קיבלו אותי בחמימות, באהבה. עד כה איני מאמינה לתעצומות הנפש.
ביה"ס קטן משפחתי,חמים.
יש לעבוד להשקיע לתרום .בשמחה.
אתן הנתינה שלי עצומה ורבה ויש לי מה לתת.איני מצפה לקבל בחזרה.אני נותנת לשם נתינה כי זוהי השליחות שלי למען עתיד הילדים בישראל.
כמו שאמרת כנראה זהו גורלי.
מסכימה שנולדים עם "תבלינים" אך לעניות דעתי נ יתן לשנות חוזה הנשמה.
אני חושבת לעצמי מה כבר יכול לקרות? אני מודה על ההזדמנות שניתנה לי כפי שאמרת תפילת הודייה.
ימים יגידו..רב הנסתר על הגלוי.
אני מאמינה שעשיתי,פעלתי לא וויתרתי וגורלי בידיי בניגוד לאלה ששוקדים על השמרים ומאשימים את כל העולם בתקיעות שלהם.
אני מנסה...תמיד יש אפשרות צעד קדימה ושניים לאחור..ושוב..
מודה לך על ההכוונות והלמידה.אני קוראת ופונה לכל אתר שאת מפנה אותי.
אכן,פורום למידה למדתי המון ועוד אלמד.
יש לי שאלות וכמו שאמר קוהלת "הכול הבל הבלים המה"
שקט נפשי,רגיעה,שלווה, אין להם מחיר..לא סתם אמירות אלא המציאות..
מ-
wow קראתי בשקיקה את דברייך.
נהניתי מהפילוסופיה ומהשיח שנוצר.
מסכימה עם דברייך.
מודה לך על ההכוונה למקורות מידע זה מעשיר את זוית הראייה.
בודאי חשבת למה איני מגיבה.
הייתי עסוקה בעניני ראיונות עבודה.
לאחר דלמות, מחשבות, סכוי מול סיכון התחבטות והתלבטות רבה.החלטתי לעשות פסק זמן בניהול ורק ללמד. הרגשתי רווחה הורדתי מעליי עול כבד, סטרס,קושי ושעות עבודה רבות ומאמץ מתיש ושוחק. קיבלתי את חיי בחזרה, חזרה לי שמחת החיים, יש לי זמן פנוי לי ולמשפחתי ועוד..יחד עם זאת לא קל לרדת שוב מהניהול למטה.
אך אני מבטלת מחשבות אלו ומנסה לחשוב חיובי ולצעוד קדימה.
קיבלתי עבודה בתיכון במגמת חינוך ואני אחראית על ההדרכה הפרקטיקום של התלמידות. אני אגיש לבגרות ז"א כל מה שאני עושה בערב אעשה גם ביום.
כרגע זו חצי משרה.מגיעות לי שעות גיל,ותק, תארים וגמולים.כאן מצבי טוב. מס' תלמידות קטן 8-10. מערכת טובה.
אשתף אותך בחוויה מתקנת שחוויתי מה שלא קרה לי בחודשים האחרונים שחוויתי מפח נפש,הצקות העלבות ואמירות בעלמא.
הרקע"אני מקצועית,שולטת במטריה,אני עם ותק של 33 שנים בתחום,יש לי ידע רב אני אנושית וגם בעלת אינטלגציה רגשית.אני עושה הכול למען תלמידותיי. אני בעלת שם ומצליחה בתחום. אחוזי ההצלחה של תלמידותי טובים מאוד.זה הכובע השני שלי.
כשהגעתי לראיון לא האמנתי ישבתי המומה לא יכולתי להוציא מילה מהפה.לא אגיד שהיה לי קל לא להיות המנהלת,המראיינת פתאופ היפוך תפקדים.
המנהלת הביעה הערכה רבה לעבודתי, לנסיון שלי וכו' וציינה שאני נכס לביה"ס ועוד.
קיבלו אותי בחמימות, באהבה. עד כה איני מאמינה לתעצומות הנפש.
ביה"ס קטן משפחתי,חמים.
יש לעבוד להשקיע לתרום .בשמחה.
אתן הנתינה שלי עצומה ורבה ויש לי מה לתת.איני מצפה לקבל בחזרה.אני נותנת לשם נתינה כי זוהי השליחות שלי למען עתיד הילדים בישראל.
כמו שאמרת כנראה זהו גורלי.
מסכימה שנולדים עם "תבלינים" אך לעניות דעתי נ יתן לשנות חוזה הנשמה.
אני חושבת לעצמי מה כבר יכול לקרות? אני מודה על ההזדמנות שניתנה לי כפי שאמרת תפילת הודייה.
ימים יגידו..רב הנסתר על הגלוי.
אני מאמינה שעשיתי,פעלתי לא וויתרתי וגורלי בידיי בניגוד לאלה ששוקדים על השמרים ומאשימים את כל העולם בתקיעות שלהם.
אני מנסה...תמיד יש אפשרות צעד קדימה ושניים לאחור..ושוב..
מודה לך על ההכוונות והלמידה.אני קוראת ופונה לכל אתר שאת מפנה אותי.
אכן,פורום למידה למדתי המון ועוד אלמד.
יש לי שאלות וכמו שאמר קוהלת "הכול הבל הבלים המה"
שקט נפשי,רגיעה,שלווה, אין להם מחיר..לא סתם אמירות אלא המציאות..
מ-