עבודה

mosheshembadui

New member
עבודה

שלום לכולם אני עובד כרגע עם ויזת עבודה חוקית בעגלות ואני בן 22. כידוע, אחרי הקריסמס לא יהיו אפשרויות יותר מדי בעגלות. התאהבתי בקנדה ורציתי לדעת האם אפשר למצוא עבודה שתספק לי LMO בכל איזור בקנדה. שמעתי שבססקצ'ואן זה יחסית קל אבל אני רוצה מידע יותר ממוקד מזה... תודה רבה. :)

ShacharWeis

New member
לאדם במצבך זה קרוב לבלתי אפשרי לקבל LMO

(אני מניח שאתה ללא תואר או מקצוע) לדעתי יש לך רק שתי אפשרויות, ללמוד תואר ראשון בקנדה ואחרי זה לעבוד ולהתחיל מסלול הגירה (דורש הרבה מאוד כסף) למצוא קנדית להתחתן איתה

יאנג4

New member
העובדים בעגלות עושים בושה לישראל

משתמשים בטקטיקות מנדנדות ופולשניות ולא מכבדים את הפרטיות של האנשים כפי שמקובל בצפון-אמריקה. עדיף לך לחפש עבודה במזרח-התיכון או במזרח-אירופה.

dekelsgi

New member
הסתכלתי קצת על התגובות ו...

ראיתי שהרבה מהקנדיים פשוט כועסים. טוב שהם לא יודעים שאילו ישראלים- זה בטח לא עושה טוב ליחסי ציבור.

buffalon

New member
בסופו של יום

כמו כל תכנית עסקית כנראה שזה משתלם לחברות הללו למכור מוצרים בשיטת שכזאת. אם הקנדים היו כלכך לא מרוצים מזה, העגלות המגעילות הללו היו נעלמות מקניוני קנדה.. עובדה שקיים ביקוש ולכן גם יש היצע.

drz400e

New member
לא בהכרח. ההתנהגות הזו מיובאת

וגם הקניונים רואים אותה בעין רעה. אני יודע על כמה עגלות שנזרקו מקניונים אחרי שהוזהרו לא למכור ככה ולא צייתו. הבעיה היא שהישראלים שמקימים את העגלות לא מודעים לעובדה שלפנות למישהו כאן ולנסות למכור לו היא משהו לא מקובל וחצוף. לחדירה הזו לפרטיות במרחב הציבורי יש אפילו מושג באנגלית - Solicitation

buffalon

New member
מסכים לחלוטין איתך

אך העובדה שהחברות הללו אינן פועלות שלא למטרת רווח חייבת לציין לנו שכנראה על אף הסלידה של הקנדים מהדבר הזה, כנראה יש שם פונציאל רווח. זה אומר שעדיין מישהו קונה שם וזה רווחי . מה שלא רווחי לא שורד, ועל פי התיאורים פה בפורום, הדבר הזה היה צריך להעלם מזמן.... אבל מציאות לחוד ומילים לחוד.

buffalon

New member
כמו כן,

אתה אם הבנתי נכון טעון שהרעיון עצמו למכור בעגלות לגיטימי אבל הביצוע הישראלי קלוקל. הממ ייתכן שזה נכון אבל מצד שני, נראה לי קשר להפריד בין העגלות הללו לבין התנהגות המוכרים. זה שזור זה בזה שנים רבות וקשה לי להאמין שמי שמשכיר להם שטחי מסחר לא מודע לשיטות השיווק שלהם

mosheshembadui

New member
בשביל להבהיר

האישור עבודה שלי לא פתוח לכל מעביד. לא יודע איך שיניתם נושא אבל אני עובד בעגלות שכמעט ולא מגיעים ללקוח אלא הוא מגיע אליך והעגלות נסגרות אחרי קריסמס. ממה שאני מבין אין אפשרות בכלל לLMO לא בטים הורטון לא בחברות נפט לא בססקצ'ואן ? מיותר לציין שרק סיימתי צבא ואין לי תואר.

למעלה