עבודה

עבודה

קרן שלום שמי לימור תאריך הלידה 19/79/1968. שם בעלי אריק תאריך הלידה 19/12/1967. אני אנני עובדת, אך מאד מאד רוצה .ובעלי ,מאד נחוש בדעתו לעזב את מקום העבודה שלו .האם צפויה לנו עבודה חדשה? אשמח לקבל תשובה .משום מה שאלתי שאלה ב- 31/3 ולא קיבלתי תגובה.תודה לך וסוף שבוע נעים .

היי לימור ,

סליחה שלא עניתי לשאלתך הקודמת , כנראה פיספסתי בכל מקרה נדמה לי שכבר שאלת אותי בעבר על הנושא? זכור לי משהו.... לגבי בעלך , לקראת מאי נפתחת אופציה לשינוי וטוב שכך , הוא רוצה ליצור התחלה חדשה כבר המון זמן ממליצה לו על שינוי עבודה ,זהו זמן מצויין . לגביך : האתריך שכתבת אינו ברור אך ממה שהצלחתי להבין... את רוצה שינוי ולא בטוחה איזה , את לא יודעת איזו עבודה את מחפשת ומשנה את דעתך ואת הרצון כן לעבוד מול לא לעבוד לקראת אוגוסט יתחילו לזרום הזדמנויות ואת תדעי מה את רוצה לעשות . בברכה ובהצלחה,קרן

תגובה לעבודה

היי קרן מצטערת על הטעות בתאריך הלידה תאריך הלידה שלי הוא 19/7/1968 וזו הפעם הראשונה שאני פונה אלייך ראשית אני מאד מודה לך על התייחסותך לגביי העבודה של בעלי .האם משהו השתנה בעקבות התאריך לגביי אני אכן מתלבטת לגביי התחום ומאד מאד רוצה לעבוד....

למעלה