עבודה

SC

New member
התחבאת לי פה למטה כמעט ולא

שמתי לב אליך אבל אל דאגה בין כל היצירות שהועלו לפה מצאתי גם את זו. יצא לך נחמד מאוד, באיזו טכניקה השתמשת ? למרות שהמסר ברור אשמח אם תוכל לספר לנו מה עומד אחרי כל זה. תודה

eranoz

New member
טוב מאוד!!!!!

אחלה אהבתי אבל הכיתוב "אלימות" מיותר בעיני הוא פשוט מצמצם את אפשרויות הפרשנות של היצירה. אני רואה פה רגשות עזים יש גם אלימות אבל לא רק יש פה יותר מזה.

G-maN

New member
אוקי...הוסר לאלתר

ככה , הרעיון בא לי ממקור מעניין לדעתי , עיינתי לי בפונטיה של בן וראיתי את היצירות הקטנות שהוא עשה לכל פונט ...פשוט מדהימות. אז חשבתי לעצמי ,גם אני רוצה לעשות איזה קולז´ , פתחתי הפיינטשופ והדבר הראשון שעלה לי לראש זה אלימות....מעניין למה , אולי בגלל שזה הדבר העיקרי שמעסיק את התושבים במדינה המטורפת הזו...? כתבתי את המילה אלימות בגלל שהלכתי על אותו עיקרון של העבודות של הפונטים (דוגמא) , אבל אם זה הורס לדעתך , אז הנה הורדתי.

G-maN

New member
נזכרתי בעוד עבודה

את העבודה הזו עשיתי מזמן , אחרי פיגוע מאוד רציני ,אני חושב שהוא היה בחיפה , אבל לא בטוח... פרסמתי אותה אז בפורום עיצוב גרפי , ועכשיו שמתי לב שהיא ממש דומה , אבל הרבה יותר חזקה לדעתי. אני חושב שפה המילה טרור היא במקום כי זאת יצירה שנעשתה בתגובה למשהו ישיר (טרור...כאילו) והמילה מקשרת להווה וגם לעבר ונקווה שלא לעתיד...

Y A E LY

New member
מה שחשוב

זו דעתך בעיניין הכיתוב, ולא דעה של אחרים את הצריך להוריד את זה רק אם לדעתך זה לא במקום לא אם לדעת ערן זה לא במקום

שתי העבודות חזקות וטובות

צדק ערן שאמר לך להוריד את המילה "אלימות" לא רק בגלל שהיא מצמצמת את אפשרות האינטרפטציה האישית אלא גם בגלל שהיא הופכת את העבודה לכרזה גרפית. העבודות מצוינות בעיני והייתי ממשיכה אותן לסדרה תחת הכותרת אלימות, לדעתי זה יכול להוות אתגר.

למעלה