עבודה

dannyshadow1

New member
אה, אני לא אוהב רק את השפה

גם את המדינה עצמה, אנימה, תרבות.. מבחינת היסטוריה אני יודע קצת ובכול מקרה חבל על הכסף של תואר בזה- אפשר להשכיל גם לבד כיום ותודה!

last day

New member
אנימה לא משקפת את התרבות^^"

לפי עדויות רבות נורא יקר וקשה לחיות שם, בתור תייר זה עולם מוקסם..לגור קצת פחות יראו אותך בתור "גאי ג'ין" וכמו שלרוסים [חלקם כמובן] קשה להתאקלם פה ככה לזרים ביפן. אז צריך לקחת גם את זה בחשבון (אני לא מכלילה שלכווווווווולם קשה, אבל לרב)

dannyshadow1

New member
ממ..

אני לא מתכנן לגור שם בזמן הקרוב.. זה בטוח :D אבל עדיף לראות את יפן בתור גאי ג'ין מאשר בתור יפני (איזו אהבה תהיה לך ליפן אם נולדת שם?)

SashTheRed

New member
מצד שני, יפני יכול להסתכל על ישראל מוקסם

מה שישראלי לא בחובה יכול (חוץ מהפטריוטים, אולי... אבל זה נכון אז גם ליפנים פטריוטים ביפן)

GnomeBubble

New member
אפשר להשכיל לבד

אבל מצד שני, יש דברים שרק מרצה טוב יכול לתת, ואף ספר או מאמר בויקיפידיה לא יכול להשתוות אליהם. כמובן שלא כל מרצה הוא טוב
בכל מקרה, אני לא יודע עד כמה עוזר התואר עצמו (מעבר ללימוד שפה, שכנראה עדיף ללמוד ביפן). אני מקווה שתלמידים של מזרח אסיה יוכלו לענות לך בנושא הזה. לדעתי כדאי לך בכל מקרה ללמוד עוד משהו אחד לפחות בנוסף, כי זה תמיד יפתח לך עוד אפשרויות. אפשר למשל ללמוד הנדסה או מדעי המחשב ואז לעבוד במקצוע טכנולוגי ביפן, אפשר לעשות תואר באנגלית ואז לעבוד בהוראת אנגלית ביפן (כמה מקורי...), אפשר ללמוד להכין חומוס ולפתוח חומוסיה ביפן (לא נראה לי שזה יצליח, אבל אתה מוזמן לנסות
) ויש עוד אינספור אפשרויות.

dannyshadow1

New member
לימודים נוספים פותחים אפשרויות

אי אפשר להתווכח עם זה, זה עניין של השקעת זמן או כסף (בסופו של דבר הם שווים..) בלמידת עוד מקצוע.. אני רוצה ללמוד סינית (השם של השפה שנשמע כמו פרי ~ ), הבנתי שחלק מחברי הפורום (גנום) בקטע של הסינית וגם יש פורום, אז זה מעולה! אולי סינית תפתח עוד אפשרויות חדשות בתחום התרגום !

last day

New member
למה לא יצליח? ראית מה יש במקדונלס?

מנת פלאפל בפיתה ! זה כזה גאוני!

GnomeBubble

New member
זה פלאפל?

זה לא איזה המבורגר או משהו? בכל מקרה, אני עדיין לא חושב שפלאפל ילך ביפן. לא עם תיבול מזרח תיכוני. אבל מי יודע...

למעלה