עבודה... RESCUE REMEDY

עבודה... RESCUE REMEDY

אני ושותפי רון בקורס עשינו תרגיל לעשות פרסומת לRESCUE REMEDY (מרגיע כזה.... על בסיס טבעי...) איך ?

יפה. רק דבר אחד קטן...

חלק מהכיף במודעות כאלה הוא לאמץ את העיניים ולקרוא גם את החלקים הפחות ברורים והכהים של המודעה. לכן, לעשות קופי פייסט ל-4 שורות זה לא כל כך מקצועי בעייני. בתור רעיון או סקיצה, זה בסדר גמור.

5th color

New member
ענק!!

הקרדיט ענק! אולי כדאי להקטין אותו....לפחות ב- 70 אחוז ממה שהוא עכשיו.

מדהים אבל...

אולי כדאי לרשום כמה בעיות שמלחיצות אנשים ולא רק קטע אחד של "להתקשר או לא". כמה שיותר בעיות של לחץ רשומות, כך גודל קהל היעד. הבעיה המוצגת כאן היא של גיל צעיר ומה עם הגיל המבוגר יותר? יש המון בעיות לחץ כמו: לחץ בעבודה, לחץ בבית, לחץ כלכלי. דע לך ש - הקונספט משגע! חן לב

pikov

New member
אתה תותח אבל העברית שלך חרא

קופירייטר שכותב "כנסו" במקום "הכנסו" עושה לחלק מהאנשים חררה בגוף. אם אינך יודע את ההבדל בין "לכנס" (בקר או עדר אחר) לבין "להכנס" (הביתה, למועדון, לאתר שלך) - אז איזה קופירייטר אתה? סליחה על הנימה אבל בכל זאת, השפה היא כלי העבודה שלך.

pikov

New member
אימצת אך לא תיקנת../images/Emo31.gif

עדיין כתוב: "כנסו לאתר האינטרנט שלי" מה תרצה שנכנס לשם? את הפרות או את הזבובים?

אתקן שיהיה לי ת'זמן

בנתיים אני קצת עסוק עם מבחנים ולימודים... השבוע אני אשלח לפה תיקון .... בכל מקרה כתוב להיכנס לאתר - זה בחתימה.....

צימט

New member
יפה מאוד !

קונספט יפה ונכון מאוד. אני הייתה מגדיל את החלק ה"מרגיע" כי כרגע השחור בעל יותר משקל במודעה. איזה קורס אתה עושה ?

למעלה