עבודה.

AlOnA FoR EvEr

New member
עבודה. ../images/Emo15.gif

במשך נושא יוון העתיקה(והמשעממת), התבקשנו להכין עבודה על אל. ובמי אני בחרתי
בפגעסוס. מצורפת למטה העבודה. את התמונה צילמתי מספר והדבקתי. תעודת זהות לפגעסוס שם: פגעסוס כיצד נולד: סוס הכנפיים נולד מדמה של מדוזת הגורגון כשפרסאוס ערף את ראשה. הורים: אמא- מדוזה(מפלצת), אבא- פוסידון(אל הים) תיאור: פגעסוס הוא סוס מכונף, צבעו לבן. אופיו: פגעסוס היה סוס עקשן, אבל עדין. הוא ידע לעמוד על שלו, והיה סוס חכם, ולא טיפש(כמו שאר הסוסים). סיפור: היה פעם ביוון העתיקה נער בשם בלורופון. הוא שמע על פגעסוס ורצה לרכב עליו, הוא שאל את אחד החכמים איך הוא יוכל לתפוס את פגעסוס ולרכב עליו, הוא אמר לו לישון במקדש של אתנה. הוא הלך למקדש הזה וישן שם, בחלום אתנה אמרה לו שהיא תתן לו משהו שיעזור לו לתפוס את פגעסוס. בבוקר בלורופון מצא מתג זהב לפניו. הוא לקח את המתג ומצא את פגעסוס, הוא התקרב עליו וראה שהוא לא בורח, הוא שם לו את מתג הזהב ורכב עליו. לאחר זמן רב החליט בלורופון שהוא רוצה להגיע להר האולימפוס, איפה שרק לאלים מותר להיות, פגעסוס ידע שאסור לו לקחת את בלורופון לשם והפיל אותו על האדמה אומרים שבלורופון הפך לנכה, והמשיך לנדוד. תמונה: ו
לפיצי, שעזרה לי לתרגם!!

היי אחותי....פגאסוס בקשר אליו...

כנסי לאתר שלי בכתובת האנטרנט הנלוות שבהודעה כנסי לאנימציות ולתמנות חדי קרן ועוד... יש שם הרבה פגאסוסים!

למעלה