עבודה!

ויקי123

New member
עבודה! ../images/Emo13.gif

איזו הרגשה טובה... מחר אני מתחילה שבועיים נסיון בצומת ספרים. זו העבודה שתמיד רציתי! (לא לכל החיים כמובן...
) אתמול כבר הייתי מיואשת מחיפוש העבודה והיום יום חדש
אז גם אתם , אל ייאוש!!!

SShirly

New member
ויי בהצלחה!

איך מצאת את העבודה? היתה מודעה שמחפשים אנשים או שהלכת לשאול אם הם צריכים עובדים? כי אני מחפשת ולא מוצאת כלום וכבר התייאשתי לחכות לרגע שתופיע מודעה מתאימה...
ומהקטע של עבודה מועדפת כבר ירדתי לגמרי...

ויקי123

New member
תשובות...

1.זה מהדברים האלה שכשלא מחפשים, מוצאים... הייתי איפשהו ובדרך חזרה הביתה, קפצתי לקחת פילם, ליד חנות הצילום יש חנות ספרים ואני בד"כ נכנסת לחנויות ספרים
. ראיתי מודעה, שאלתי... הם ביקשו קורות חיים ובמקרה היו לי בתיק.
. התקשרו אליי אחרי כמה ימים, באתי לראיון. את האמת כבר כמעט איבדתי תקווה שהם קיבלו אותי, כי הם לא התקשרו כמעט שבוע. והיום הם התקשרו
. 2. במרכז ירושלים... את האמת, ביקשתי דווקא לא להיות בסניף הזה כששאלו אותי בראיון כי הוא הכי פחות נוח. אבל זה לא נורא. ככה אני גם אוכל להירשם לפסיכומטרי באיזור. שירלי, תודה! אני אתמול כבר התחלתי לברר איך הולך התהליך בלשכת התעסוקה כי הייתי קרובה לייאוש מלמצוא עבודה בירושלים. אל תדאגי, גם את תמצאי

SShirly

New member
ממש מצחיק ../images/Emo13.gif

אתמול חיכיתי לחבר שלי בתחנה המרכזית והוא איחר (כרגיל) אז נכנסתי לצומת ספרים וחשבתי לעצמי ש"יכול להיות נחמד לעבוד כאן"
נתת לי רעיון...
אבל לא הייתי רוצה לעבוד בתוך התחנה המרכזית. בכל אופן, אני חושבת שאתחיל לברר בעניין הזה

galitroten

New member
../images/Emo31.gif

זה לא החלך בינתיים... אבל עדיין לא מתייאשת!

למעלה