עבודה 2

jenniecat

New member
עבודה 2

אני רמה 29 כמעט 30 ועדיין לא החלטתי מה אני אהיה בעבודה 2 =\ אני מתלבטת בין קלריק לקרח ברקים מה אתם ממליצים לי?

miss_t

New member
השאלה היא- מה את מחפשת

ברקים מאוד חזק יחסית, ועולה רמות מהר, משתמש גם בהמון MP. יכול למצוא חפצים טובים. קלריק גם עולה רמות בצורה סבירה וחוסך כסף(לא משתמש בשיקויים), ומוצא חפצים פחות שווים אך עדיין. יש לכל אחד את הפלוסים והמינוסים שלו- מה את מחפשת?

morosh1234

New member
בתור אחת שיש לה את שתיי העבודות

ממ.. הכנתי לך סיכומון קטנטן על שתיי העבודות. בסה"כ את צריכה לבחור מה שאת יותר נהנת ממנו ואם את מסתכלת לטווח הקצר או לטווח הארוך. קלריק
קלריק זה כייף בהתחלה, לא מתים, מבוקשים בPQ, אבל אחריי כמה שבועות שאת משחקת בו את פתאום מבינה שאת כ"כ חלשה. נניח בPQ, את תראי שלכולם יש dmg מאוד גבוה ואת תשארי עם נזק של 400-750 בערך. קשה לעלות איתם שלבים, הם דיי מייאשים לקראת שלב 45+, אין להם סקיל לחימה מרכזי שהוא עם נזק גבוה. [לחץ הקדוש יש dmg נמוך מאוד] לקלריקים יש חיות שרגישות לריפוי שלהם, ולכן בעזרת הריפוי = בעצם הורגים אותם. אבל.... העבודה השלישית של קלריק - Priest היא מבין החזקות שבקוסמים. יש לה סקיל שהורג כמה חיות יחד עם dmg טוב, יש לה עוד סקיל ששכחתי את שמו אבל בקיצור הוא גם מאוד חיוני. קוסמת ברקים
לקוסמיי ברקים יש שתיי מכות בסיסיות שהן חזקות ויעילות מאוד. הסקיל הראשון, מקפיאה את החיה לזמן כלשהו ונותנת לך אפשרות להכות בה שוב או כל דבר שתרצי לעשות בזמן שהיא מוקפאת. סקיל הלחימה השני הוא הסקיל שמכה כמה מפלצות ביחד, בנזק גבוה במיוחד. זה סקיל שיעזור לך לעלות רמות מהר מאוד.. חוץ מזה שהוא גם מאוד כייפי
העבודה השלישית של קוסמיי ברקים גם חזקה, אני לא יודעת אם יותר/פחות מזו של הקלריק, אבל היא עדיין כייפית וחזקה בכ"מ. המלצה שלי? קוסמת ברקים

jenniecat

New member
תודה ../images/Emo9.gif

נראה לי שאני אבחר קרח ברקים... אבל אני אשמח לשמוע עוד דעות ועוד משהו-מישהו יכול לתת לי מדריך לקרח ברקים? תודה ^_^

miss_t

New member
ד"א- אני לא כזו בקיאה בקוסמי ברקים

אבל הבנתי שמאוד כדי להתמקד במיקסוס סקיל אחד- הברקים..... (אולי אני טועה אבל בכל מקרה זה נראה מאוד הגיוני- אם כבר שאלת על מדריך)

XxXFireBoyXxX

New member
אש ורעל

1. יש להם את הDMG הכי גבוה מבין בקוסמים בשני העבודות בעבודה הראשונה אני בטוח ובשניה (אני מתכוון ל קרח וברק כשאני אומר קצת V) יש להם קצת יותר התקפה אבל רק קצת. 2. מצויינים ללחימה ברמות 50+ ב EL NATH תקיפה של 2000+ ברמות 50+ 3. כשהרעל ממוקסס הוא יכול לתקוף מפלצות בכוח חזק אבל לא כמו ה חץ אש נ.ב. אני מדבר על חץ אש בתשובות 1 ו-2

XxXFireBoyXxX

New member
התבלבלתי

1. יש להם את הDMG הכי גבוה מבין בקוסמים בשני העבודות בעבודה הבשניה אני בטוח ובשלישית (אני מתכוון ל קרח וברק כשאני אומר קצת V) ^.^

miss_t

New member
אין ספק שאש הכי חזק

אבל עולה רמות לאט (אין לו פגיעה בכמה מפלצות בפעם אחת) בגלל שהם חזקים בפגיעה באמת הלחימה בel nath גורמת לכך שיש להם דרופים ששווים הרבה כסף.

morosh1234

New member
גם קוסמיי אש מעולים

אני לא בטוחה לגביי העבודה השלישית שלהם. היא נראת לי דיי חלשה מהשאר. [אל תאכלו אותי]

RoRiL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש לי קוסמת אש\רעל ברמה 54, ואני לא מתחרטת בכלל, אומנם אין לנו פגיעה מפוצלת, אבל להתאמן בel nath שווה את זה ברמות 50+, נזק גבוה מאוד, הפייר ארו מגניב לחלוטין, ושלא נדבר על ענן הרעל בעבודה שלישית
אני ממליצה מאוד מאוד!! הם גם חזקים בעבודה שנייה יותר משאר הקוסמים.. ממצליצה:)

sapir aloud555

New member
לדעתי ../images/Emo121.gif

התנסתי בסוגי הקוסמים למרות שאני מעדיפה עבודות אחרות, אבל הנה הסיכום שלי: |נאום|
קלריק - יתרונות: חוסר השימוש בשיקווים, רצויים לPq, סקיל התקפי [Heal] של כמה מפלצות בבת אחת. והכמות הרבה של מקומות האימון. [Undead], מה שגם, שמתי לב שקלרקים תומכים ברמות הגבוהות עולים רמות -מאוד- מהר. חסרונות: הרבה אנשים רואים את הקלריקים כעבדי Pq [או עבדי Party בכללי] שחייבים לרפא ולפעמים קללות עפות בגלל שהקלריק "עשה טעות" הדאמג' נמוך מאוד, ואני השתעממתי דיי מהר כשהתאמנתי כקלריק. אבל זו רק דעתי. כPriest אני מניחה שהמצב הרבה יותר טוב בקשר לדאמג' ולשיעמום. <_<
קרח / ברק - יתרונות: ההתקפה שלהם בינונית, אבל הם נורא כייפים לאימון. הקרח מקפיא, הברק פוגע בכמה מפלצות. נראה שאין להם חסרונות בעצם, חוץ מחוסר מקומות האימון.
אש / רעל - מסכימה עם יאקו [FireBoy] למטה. אש / רעל הם הקוסמים החזקים ביותר. הדאמג' שלהם גבוה אבל בעבודה השניה החסרונות שלהם נורא בולטים: חוסר ההתקפה של כמה מפלצות, ושימוש רב בשיקווים בהשוואה לשאר העבודות. למה? כשקלריק יכול לרפא, קרח יכול להקפיא - וכך שני סוגי הקוסמים האחרים מועדפים יותר ע"י שחקנים. בעבודה שלישית - החסרונות שלהם נעלמים. אז בשורה התחתונה: אש / רעל זו הבחירה שלי, אבל הם מיועדים רק למי שיש ראש לזה. אח"כ תמצאו את עצמכם תקועים ברמה 50 אחרי כל הPq's ולא תרצו להמשיך.

aviran189

New member
אממממממ....

יש לי רמה 33 Ice/Lightning בסכאניה, ואני הייתי דיי מרוצה ממנו (כבר הםסקתי לשחק מייפל Oo, ויש לי בנדיט רמה 53\54). גם אני נתקלתי בדילמה הזו, והחלטתי לבחור Ice/Lightning, היא ממש כיפית, התלהבתי ממכת הברקים D= קלריק דיי חלש, וה-Fire לא תוקף כמה בבת אחת

jenniecat

New member
תודה לכולם ../images/Emo140.gif

אחרי שנים של הסתכלות בהיידן סטריט החלטתי שאני לוקחת קרח ברקים.. תודה לכולם על העזרה

טוב כבר בחרת

אבל אני רק אוסיף שגם אני קרח/ברק ושמחה עם זה. בכל המדריכים שקראתי מומלץ למקסס קרח קודם. עם תנסי למקסס ברק קודם תתקדמי נורא לאט - בהתחלה זה חלש ותצטרכי להמשיך להכות עם מג'יק קלו. תמקססי קרח ואז תתאמני על fire boars

למעלה