נראה סבבה אבל
נראה סבבה, אך הפשטות לא ניראית החלטית בציור. דבר ראשון ולדעתי הכי חשוב הוא שתדע מאיפה הקווים שלך מתחילים ואיפה הם מסתיימים. אני יודע שקפלים של בגד זה נושא מאד מאד מורכב וצריך הבנה עמוקה בו כדי לעשות אותו כהלכה, בעיקר מהדימיון, אך במקרה זה השתמשת בתמונה כמקור ולכן כדאי שתחקור טיפה יותר לעומק מאיפה הקפלים מתחילים (בד"כ הם מתחילים מהתפר של החולצה\מכנס) ואיפה אתה יכול להרשות לעצמך לסיים את הקו שלהם. שרוול יד ימין של הבחור ניראית מצויין אך לאורך החלק הימני של החולצה שלו (לאורך הגוף) ישנם קווים שמתחילים באוויר ומסתיימים באוויר וכן גם בשוליים של הכובע שמכסה לו את המסכה\ראש. הקווים כאילו תלויים באוויר. רצוי שהקפלים ימתחו לאנשהו מוגדר או לפחות עד לעיקול של הגוף עליו מולבש הבגד כך שסיומם של הקפלים יהיה כאילו בנקודה המוסתרת מעיני הצופה. חוץ מעיניין זה אם היית מוסיף עוד גוון אחד של צבע לשם הצללות זה היה מקפיץ מאד את התלת מימדיות של התמונה אבל לא אתעקב על זה. ועוד משהו קטן - לא ברור לי מה יד ימין של הבחור מחזיקה שם קרוב לפרצופו. ממש לא משנה לי מה זה החפץ שהוא מחזיק אך בגלל שניראה כאילו יש קשר כלשהו בין היד הזו לחפץ המוזר לבין הראש אז ממש מתבקש שהצופה יבין מה זה. העובדה שהחפץ ביד שמאל של הבחור לא מזוהה ממש לא מפריע לי כי אני מניח שלא החפץ הוא העיקר פה. סה"כ האיור ניראה טוב ואני בטוח שהאחרים שיבואו אחריו יראו יותר טוב עם צבירת הניסיון. מקווה שעזרתי