עבודה ראשונה.

Nir Tober

New member
עבודה ראשונה.

טוב, אז הנה עבודה ראשונה שלי, לא גמור עדיין, אבל מתקדם בסדר. אני עדיין לומד את הכלים ושיטות העבודה (אילוסטריטור), אז הכל זז לאט! אני לא יודע אם אני יכול בעצם להחשיב את זה בתור עבודה שלי, כי היא נעשתה בעזרת מדריך מצויין של Computer Arts. צריך להתחיל מאיפה שהוא... לא יודע עדיין מה יהיה ברקע.

magman

New member
נראה טוב

הבעיה היחידה שלי היא עם ההצללות המוזרות על הזרוע, קרוב לשרוולי החולצה אין מקור שאמור לתת להן את הצורה המשולשת בצד ימין, או המעוגלת בצד שמאל שרוולי החולצה אמורים לתת הצללה ישרה יחסית לא הייתי מוסיף עוד גוונים לשיער, זה נראה טוב יותר ככה חוץ מהדברים שאמרתי, לאילוסטרציה ראשונה זה סבבה

Crazy Midget

New member
תודה

pixaboo

New member
בהחלט מתקדם בסדר ../images/Emo45.gif

אני יכולה רק לחזור על מה שכבר העירו - הצללים מתחת לשרוול - נראה שנמאס לך ועשית סתם משהו
והצבע של השפתיים לא טבעי בעליל. חוצמזה - התקדמות בהחלט סבבה.

Nir Tober

New member
הרבה אומרים לי את זה...

אבל אני לא יודע למה, הצבע של השפתיים נראה לי בסדר גמור. יכול להיות הבדלים כאלה גדולים בצבע השפתיים בין מסך למסך? יש הצעה לצבעים אחרים? (ערכי צבע מדוייקים יתקבלו בברכה)

pixaboo

New member
לצורך העניין,

פשוט תדגום את הצבע מהמדריך שהשתמשת בו, ראיתי שיש שם צבע שפתיים הרבה יותר עדין ממה שהשתמשת בו.

j i m m y

New member
הצבע של השפתיים לא טבעי

לאף אחד אין שפתיים אדומות באופן טבעי. הצבע של השפתיים הוא כמו צבע העור בגוון טיפה יותר כהה.

Nir Tober

New member
בגלל זה רשום

שזה נעשה עם המדריך של Computer Arts. דיי ברור, לא?

מה שברור

זה שהעתקת את התוצאה ולא נעזרת במדריך. אבל אם זאת הדרך שלך ללמוד לצייר, קבל את ברכתי הכנה.

Nir Tober

New member
התכוונתי לזה

כשאמרתי שזה "דיי ברור" התווכנתי לזה שדיי ברור שהעתקתי בדיוק מה שהיה במדריך, רואים את זה. לא התכוונתי לזלזל באינטליגנציה על זה שלא הבנת את זה, אלא שזה כל כך ברור שעשיתי בדיוק מה שאמרו לי, שזה מגוחך. לא לקחתי את התוצאה הסופית שלהם, אלא עשיתי שלב שלב בדיוק, עם אותם צבעים, אותה טכניקה, ואני מניח שבגלל זה נראה אותו הדבר (אחרת זה לא היה מדריך, אלא אוסף עצות). עד הטוטוריאל הזה לא פתחתי בכלל את אילוסטריטור, ובנתיים זו הדרך שלי להכיר את הכלים, שיטות העבודה, וכו'. ככה אני לומד. בכל מקרה, קבלי פרח. Make Vector Art, Not War

magman

New member
אז

אני לא חושב שהיית צריך לשים את זה פה אם אתה צריך ביקורות, לפחות שזה יהיה ציור מקורי שלך. קבל פרח

למעלה