עבודה קשה

עבודה קשה ../images/Emo135.gif

לכל חברי ששמעו אותי תמיד מתלונן על העבודה הקשה וכל הנסיעות והטיסות וכל החיילים .שוטרים והסירחון של המיטווחים המרחק מהבית האחריות העייפות ומה לא ובכן חייב להודות יש אלוהים - והיום קיבלנו סוף סוף מיכרז כראות עיניי לאחר גישושים רבים סוף סוף קיבלנו מיכרז שכייף ואולי אני צריך לשלם להם...אז בפברואר במקום לקפוא פה בגבול עם קנדה אני כניראה אשתזף לי כאן ומצ"ב תמונות מהמיתקן החדש לקפ"פ בקריביים !! היום אתחיל לחפש את הלוג בוק ורשיון הצלילה ויאללה חיים לא רק אומנות לחימה... לפחות ממה שניראה זה הולך ליהיות הדוגו של החיים - Dear Avi and Albert, Herby I send you an impression of our training facility that we want to use for the course during the of February here on Curaçao The last picture is the refreshment stand which is 20 meters away. At this moment we are busy making a website which we show you first before putting it on the internet. I want to get your approval first. So please start planning our visit to Curaçao and tell me what you need. There is time enough to arrange the things you want. Can you put it also on your website, or do you need a poster first? Regards, Willi

למעלה