עבודה קבועה ודיבוב

Tu Lus

New member
עבודה קבועה ודיבוב

לאלו ממכם שכבר סיימו צבא או לא עשו וכרגע יש להם עבודה קבועה שממנה הם מתפרנסים... איך אתם משלבים את זה עם הדיבוב?

יש כאן

מדבבים אחרי צבא
לא ידעתי

NanyGosh

New member
אממ... בשאיפה לפחות

הכוונה... בשאיפה לדובב. כרגע אני לא מדובבת. אבל אני אתחיל להציק קצת. עכשיו, אני מתחילה לעבוד בשבוע הבא. אני מקווה שהכל יסתדר. אני אחזור אליך אם השאלה הזאת בעוד חודש נראה לי ^^" וכן, יש כאן מדובבים (לפחות מישהי שמאוד רוצה לדובב) שעברו צבא.

porky169

New member
אני אחרי צבא../images/Emo134.gif

כלומר שחררו אותי מהצבא...

NanyGosh

New member
אני מתחילה מחר

באיזו חנות של ממתקים ועוד כל מיני דברים כאלו... ובגלל שאותם בעלים הם גם של מאפייה אז גם במאפייה. נשמע נורא נחמד. ^_^

lsabag

New member
גם אני...

אני בדיוק כמוך בתגובה אני מת לדובב כבר ואני אחרי קורס...

Shards

New member
במקרה שלי

זה די פשוט, אני בן 21, עובד כמפיק מוסיקלי בכיר / זמר קולות / נגן סשן / טכנאי סאונד ומיקס באולפני "קלמנטינה", שם גם מקליטים דיבוב בין היתר, והשעות שלי גמישות כך שתמיד יש לי זמן לדיבוב מחוץ למסגרת האולפן, או לעבודה מהאולפן שלי, או מול אולפנים אחרים.. עומרי.

יש לי שאלה, [נצל"ש ברשותך].

לפני שהתגייסתי לצבא דובבתי בסדרות כאלה ואחרות... בתום הסדרה האחרונה שסיימתי לדובב, לא פנו אליי שוב מהאולפן עבר המון זמן מאז [8 חודשים?]. ואני מתחילה להתגעגע לכל עניין הדיבוב :} אז יש לי שאלה. אם לא מתקשרים אליי מהאולפן, זה אומר שהם לא חושבים שאני מתאימה לשום סדרה או דמות שיש להם להציע כרגע, או כי הם פשוט לא זוכרים אותי וייתכן שדווקא יש עבודה שמתאימה לי? אני אמורה להתקרצץ, בקיצור? XD Thanks. :}

השאלה טובה מכל תשובה

שכן, אין לכך תשובה מוחלטת יש מקרים שזה באמת לא יגיד שום דבר. ושהם פשוט שכחו בגלל שהרבה זמן לא יצא לך לעבוד איתם, ולכן כדאי שתטפטפי ותזכירי יש מקרים - שזה כן אומר שאין שום דבר מתאים...פשוט תנסי להזכר עד כמה ההכירות שלך איתם הייתה אינטנסיבית יותר..שאת בטוחה שיזכרו אותך... ואז לפי לפי האינטואיציה 1+1 ותחילטי למי יש טעם לצלצל "להזכיר" ולמי אין צורך בהצלחה

למעלה