עבודה עצמית

עבודה עצמית

לעתים קרובות ניתן לנו בשיעורים זמן להנחות את עצמנו.
למה הוא ניתן לנו לדעתכם?
למישהו יש רעיונות לתרגילים / עשיות / עבודה לבד או בזוגות שיכולים להיות אחל´ה בדיוק בשביל הזדמנויות כאלה?
האם יש מישהו שהמשימה "לעשות מה שהוא רוצה" היא קשה לו? (צוות שמבאלה זוכר לפחות אחד שאמר שהוא אף פעם לא יודע מה לעשות בזמנים החופשיים האלה
- האם המצב השתנה מאז?)
למה נראה לכם שיש כאלה החווים קשיים כשאומרים להם לעשות מה שהם רוצים? השרשור הזה נועד לעזור לתת רעיונות לעבודה עצמית, לעזור למי שמתקשה ועוד... - למעשה הוא נועד להיות מה שאתם תצרו ממנו
[בדומה לעבודה חופשית
]

deep ocean

New member
הממממממ

אני מ-א-ד אוהבת לעבוד לבד, להנחות את עצמי וכו´. זה ממש ממש ממש ממש כיף לי!!!!! "למישהו יש רעיונות לתרגילים / עשיות / עבודה לבד או בזוגות שיכולים להיות אחל´ה בדיוק בשביל הזדמנויות כאלה?" רעיונות? גמישות ביחד/לבד, חיזוק להבים עם פרטנר, הזזות (בכל מיני צורות), קרב, עובדים על פורמות ביחד ומלקטים שאלות לבן, עבודה עצמית על בעיטות, קרב ידיים/רגלים כאשר מגבילים לתנועות מסוימות, אגרוף חומק בזוג, עבודה עצמית על פורמות (ביצוע מהיר שלהן, ביצוע איטי במיוחד, עצירה בכל תנועה למשך זמן...ועוד ועוד), קרב עם יריב וירטואלי, עבודת מראה עם פרטנר, עבודה פנימית שכל אחד מנחה את השני ונותן לו פידבקים על ההדרכה אחר כך, פרה עיוורת בזוג תוך נסיון טכניקות להסוואה, פשוינג הנדס...כאילו...אני יכולה למלא פה עוד 100 שורות מה אפשר לעשות...זה פשוט לא נגמר
"למה נראה לכם שיש כאלה החווים קשיים כשאומרים להם לעשות מה שהם רוצים?" באמת שאין לי מושג.

deep ocean

New member
כתבתי קרב ולא פירטתי

אבל יש מלאאא צורות של קרב......לאו דווקא קרב סטנדרטי מלא. אפשר לעשות קרבות בהדרגה ובכל מיני אופנים.

למעלה