עבודה עצמית 2

KoSeMeT

New member
עבודה עצמית 2

לפעמים אני חושבת על קבוצה כזאת, בלי מומחים, בלי אנשים שמדברים במילים גבוהות, רק אנשים שרוצים לעזור לאנשים להיות מי שהם. ואני? אני רוצה להיות מי שאני. לקבל את האומץ לחלום ולבצע את החלומות. לא לפחד מכישלון. לא לפחד מתגובות שליליות של הסביבה. אני רוצה מישהו שיעזור לי בדרך לחלום. יש פה מישהו כזה?

KoSeMeT

New member
כן

פורום זה יפה וחשוב, אבל זה לא מספיק. קבוצה שתהיה בחינם, בלי מחויבות. אולי אפילו אפשר לארגן מפגשי פורום. ואולי כבר יש כאלו? ותודה על המחמאה :)

יוזמה נהדרת ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

לי כרגע אין רצון להשתתף בקבוצה כזו, אבל יש סיכוי רב שמשתתפים אחרים כאן ישמחו ליצור קבוצה כזו
לדעתי זה רעיון מעולה! הצורך הזה קיים אצל הרבה אנשים (אצל חלקם זה פשוט כבר מוגשם), וכנראה שלא סתם הגעת לכאן (לפורום)....אולי דרך הפורום תוכלי להקים את הקבוצה. אם איני טועה, היתה כאן יוזמה להקים קבוצה באיזור חיפה, אבל הרוב גרו בת"א, אז לא היו נענים ליוזמה
לגבי מפגשי פורום, אז הדרך שהם יתקיימו היא פשוט לארגן אחד כזה, לשלוח הודעה בפורום עם תאריך מקום שעה וכו', ואז לראות מה יהיו התגובות. הכל בסוף מסתכם באקטיביות. בהצלחה

אני אשמח להצטרף לקבוצה כזאת

לא פעם ולא פעמיים ראיתי על עמודי תל אביב את ההודעה "מתקבצת קבוצה ללימוד של עצמנו" עד שיום אחד פניתי אליהם וגיליתי שזו קבוצה שיושבת מסביב לגורו. גם אני מחפש קבוצה שלא יהיה בה גורו אלא לכולם יהיה מה ללמד, ובכל פעם מישהו אחר יוביל את המפגש הקבוצתי וילמד את כולם משהו אחד. זו תהיה גם הזדמנות לכל המשתתפים ללמוד משהו חדש, וגם הזדמנות לאותו אדם ללמוד ולהעמיק באותו הנושא שאותו הוא מעוניין להעביר. לדעתי אפילו מפגש כזה אחת לחודש יכול להיות משהו נפלא. מוכן להצטרף, לתרום, ולקדם את הנושא. מיק. רוח מדבר

../images/Emo45.gif

גם אני אשמח ... רעיון מצוין. אני לא בדיוק מהאקטיביים אבל אשמח לעזור אם יתבקש. זה ממש אחלה יוזמה ויהיה נפלא אם תתגשם.

natalynataly

New member
עקרונית גם אני אשמח...

אבל לצערי, אני גרה ממש רחוק, ויודעת שזה לא מעשי בשבילי להגיע לאיזור המרכז. אולי זה לטובה בעצם, כי יותר חופשי ויותר עמוק לכתוב לאנשים שלא נפגשתי איתם פיזית.

KoSeMeT

New member
מסכימה

יש משהו משחרר בלכתוב לאנשים שלא הכרת ולא פגשת. אבל אם יהיו מספיק אנשים שרוצים קבוצה כזאת אפשר לנסות לארגן מפגש.

KoSeMeT

New member
אוקיי

אז אולי כדאי שכל מי שרוצה קבוצה כזאת במרכז, כי אני במרכז ולא יכולה להגיע לצפון כל כך, יכתוב לי כאן בפורום או במסרים. ונתחיל לפעול.

../images/Emo140.gifהיי מכירה קבוצ ה כזאת

אני מכירה קבוצה כזאת והיא נקראת מעגלי נשים אז שיהי לך שבוע קסום ליידי סנו

למעלה