עבודה עם terminal server

gute 1

New member
עבודה עם terminal server

אני משתמש בג'סגאר, והTS חותך לי מהמסך פס למטה ופס למעלה. האם מישהו מכיר קליינט טוב יותר מזה שמגיע עם המערכת הפעלה?

+++

נסה את זה או שתחכה ל WM6. הבנתי שיש שיפורים רציניים בקליינט. יש גם שמועות שהוא עובד על WM5 אבל זה כבר על אחריותך

gute 1

New member
אני אנצל את ההזדמנות לעדכן אותך

אחרי כל החידושים בנושא שגיליתי במפגש, עשיתי בדיקות עם הג'אסג'אר וזה עובד מעולה. ממש להריץ וינדווס מלא עם כל המסמכים על הPPC. רק חבל ששתי פסים מהמסך מבוזבזים. נראה לי שאני אלך על מכשיר VGA עם מקלדת חיצונית, כי לנווט על המסך זה קשה, והמהירות במקלדת מאוד משמעותית אני רוצה לנסות עם 4700 והפיצ'ר של העכבר. ניסית את התוכנה הזו? שמעת המלצות? קראתי גם את הקישורים על ה WM6, תודה. הורדתי ואנסה בהמשך, יכול להיות שזה בדיוק מה שאני מחפש. אני אדווח כאן בהמשך.

+++

אם כבר, נסה Dell x51v או Loox 720. יש להם usb host כך שתוכל לחבר ממש עכבר למכשיר. בעקבות המפגש גם אני חזרתי לחקור את הנושא לראות אם יש חידושים. ככה למדתי על הקליינט של WM6. את התוכנה שקישרתי אליה ניסיתי בעבר. יש לה הרבה יותר פיצ'רים מהקליינט האומלל של WM אבל עדיין לא עובדת בהצפנה גבוהה (וגם עולה לא מעט). אם תנסה את הקליינט של WM6 על WM5 אני אשמח לדעת איך הוא עובד עם שרת בהצפנה גבוהה.

למעלה