עבודה עם IRC

Hoking

New member
עבודה עם IRC

הייתי מעוניין לקבל מידע על ערוצי IRC שונים ואופן העבודה עימם. כל סוג של מידע יתקבל בברכה.

antidot

New member
שאלה לי אליך

קראת את הIRC בעצמך ? אני אישית כן... מסמך כ"כ מתסכל שעד שאתה מגיע לאמצע מתחילות להסתובב בראשך מחשבות מוזרות המצביעות על נטיות התאבדות.. אני מציע להעיף מבט בלינקים המצורפים.

S-G-T

New member
מה פיתאום - מה אנ ימשוגע ?

אבל קראתי אחרים - ובמיוחד אם לרצות לתכנת משהו אז זה ובה - אבל גם ככה זה נותן מידע טוב !!! - אבל זה לא בשביל כולם כניראה - קראת מתישהו rfc שאהבת ?

antidot

New member
הםםם...

[Snip} קראת מתישהו rfc שאהבת ? [End Snip] נקודה טובה העלת...

עוזי 2

New member
אני קראתי

יש הרבה שהם חביבים עלי במיוחד, והם בדרך כלל יוצאים בתאריכים מאוד ספציפים
למשל אחד היותר חביבים עלי הוא RFC2550 (שיצא בתקופה שבה כולם היו בפאניקה מבאג 2000 הקרב ובא). האמת היא, שאני מאלה שקוראים RFC ברצינות. אפילו RFC drafts לפעמים.

S-G-T

New member
:)

אפשר לשאול אותך שאלה אישית ? - מה אתה עושה בזמנך הפנוי ? אנ יקורא גם אבל לא יותר מדי ברצינות - כאילו רק מה שצריך :) - אתה ניראלי קורא הכל :) - לא סתם ...יש לך זמן לחיים ? - כאילו בלי להעליב - כי לי לעצמי אין ממש הרבה :(

עוזי 2

New member
תקרא את ה- RFC שהמלצתי עליו

במקום להתעסק בדברים הפחות חשובים. אי אפשר לקרוא הכל... החיים קצרים. יש נושאים ושאלות שמעניינים אותי ובהם אני משקיע זמן. יש לי זמן לדברים אחרים. בכל מקרה, אני למרות שגם RFC2549 שהוזכר ע"י antid0t טוב, ה- favourite שלי בסדרה הוא ה- RFC2550 שהזכרתי.

antidot

New member
חחחח ענק !

הקטה הכי משעשע זה היה לראות מי כתב את זה ומאיפה הם... יש לך עוד כאלה ?

עוזי 2

New member
תחפש סביב התאריכים הללו

זה לא סתם שה- RFC שאתה הפנית עליו זה RFC2549 ומה שאני הפניתי אליו זה RFC2550 בתאריך הזה יש עוד כמה (עם מספרים מהסביבה), וגם אפשר לאתר שנים אחרות.

עוזי 2

New member
צריך גם לזכור את ההקשר

המאמר הזה נכתב בתקופה שבה כולם היו בפאניקה מהבאג 2000 הקרב ובא.

antidot

New member
אני אבדוק מחר

אם החברה האלה עדיין איפה שהם היו אז... אולי יש להם עוד כמה בסיגנון שלא פורסמו..

למעלה