עבודה עם קהל

ar29041

New member
בוא נתחיל מזה

שיש לפורום הזה מנהלת והיא תחליט מי ילך מהפורום ומי ישאר בפורום, לא אתה. דבר שני זה לא מה שאמרתי, אמרתי שהעובדה שאתה שונא גינוני כבוד ונימוס גורמת אולי לאנשים להתרחק ממך. זה לא אומר שאתה לא משתמש בהם.

Lichy87

New member
ענר

תירגע. הוא מתכוון לנימוס כחלק מתפקיד בעבודה. אולי בגלל שזה מרגיש קצת מזויף, הוא נרתע מזה. אני בטוחה שלא מדובר באדם חצוף ומגעיל. וחבל להיכנס להתקפות מיותרות על סמך משפט בפורום של אדם שאתה לא מכיר אישית.

giorno231

New member
תודה, זה בדיוק מה שהתכוונתי

ונראה לי בכלל חשוב בפורום לא לשפוט אנשים לפי משפט אחר שנאמר, אני אישית משתדל ליישם זאת במשנה תוקף.

אצלי

זה די מוזר במשרד שאני עובד בו אין לי כ"כ בעיה לדבר בטלפון עם אנשים אבל אם מישהו (כלו' צד ג') נמצא פיזית לידי ושומע את השיחה אז זה הרבה יותר קשה לי מישהו מכיר את זה?

בעבר נאלצתי לעבוד ככה

ישבתי לידע עובדות אחרות במשרד כך שתמיד היו נמצאים לידי אנשים כשהייתי מדברת בטלפון. אני לא יודעת אם זה כל כך שונה מעכשיו. עכשיו, אחרי שעברנו למקום חדש, יש לי כבר חדר משלי כך שברוב המקרים לא נמצאים לידי אנשים כשאני מדברת בטלפון. אז אני אמנם נהנית יותר מזה שיש לי חדר משלי בעבודה ופרטיות יחסית (יחסית כי בעבודה אין באמת פרטיות, גם אם אני יושבת לבד בחדר) אבל אני לא יודעת אם זה משפיע יותר או פחות על ההרגשה שלי בשיחות טלפון.

במקרה שלי

לא יצא לי, ממה שאני זוכרת, לדבר בטלפון בעבודה מול מישהו (אולי כי כ"כ רציתי להימנע מזה ולמזלי הצלחתי לא להגיע למצב שאני צריכה לענות לטלפון בנוכחות הבוס, בכל זאת, זו לא בדיוק היתה הגדרת התפקיד שלי) מה שכן, עבדתי כקלדנית ואני דווקא קלדנית טובה בסך הכל ודבוקה למקלדת כבר שנים
אבל כשהיה מישהו/י בעל סמכות כלשהי מעליי זה ממש היה נוטה להכניס אותי ללחץ \ לבלבל אותי \ להשפיע לי על הריכוז, כי הייתי מודעת מדי לנוכחות שלו שם ושיש מי שמסתכל ו"שופט"

ביזנטית

New member
../images/Emo113.gif

הניסיון שלי- עבודה מול קהל מלחיצה יותר כאשר קיימים תנאים תחרותיים (צריך לדחוף למישהו משהו בכוח וה"אח הגדול" בודק כמה מכרת), או במקום בו הקהל ממורמר מאוד על המערכת שמעסיקה אותך... בצבא הייתי צריכה לעבוד מול קהל, וביצירת קשר בטלפון וזה היה יוצר לעיתים לחץ מסויים, דחייה של השיחות שצריך לעשות, העברה של שיחות בעיתיות למישהו אחר... תנסי לברר באופן מדוייק מה הדבר שמעלה לך חששות בעבודות כאלו (למשל כמו שאצלי זה תחרותיות או כעס על המערכת מצד לקוחות) ואולי לפי זה תוכלי למיין עבודות מול קהל שיותר מתאימות לך וכאלו שפחות מתאימות לך... בהצלחה!

למעלה