עבודה עם נוער

חMודי

New member
עבודה עם נוער

כאחד שאוהב מאוד לעזור הומלץ לו לעבוד בתחום הומני- גם אם זה עזרה לנוער במצוקה ושמכיר אנשים שיש להם אוטיזם כזה או אחר ועוזר להם וכל כך שמח להיות שם בשבילם- כשהם צריכים אותי בתור חבר. רציתי לשאול איך זה לעבוד בעובדה בהתחלה בתור מדריך נוער - לנערים שיש להם אוטיזם או שיתומים מבחינת סגנון העבודה? כמה לחץ, לצד עבודה משרדית משעממת שאף פעם לא הצלחתי לאהוב את התחום הזה.

אני גם התנדבתי בעבר במשרד רווחה בארץ, אומנם גוף ממשלתי, אבל זה אחרת מאשר להיות במסגרת יחסית קטנה- ועבודה פנים אל פנים,
כמובן שיש חסרונות ויתרונות אבל מאמין שפחות לחץ מעבודה משרדית, ואין לקבוע שמי שיש לו אוטיזם קל, או הפרעות קשב וריכוז - ישר הוא אדם מסכן וחולה נפש.

shapir1

New member
טוב שאתה יודע מה אתה אוהב לעשות

אבל אם אתה שואל לגבי מידת הלחץ בעבודה, זה משתנה ממקום למקום. אני מציעה שתתחיל כדי לראות אם אתה באמת משתלב וזה מוצא חן בעיניך. התחום הטיפולי הוא תחום שדורש הרבה סבלנות ורוחב לב.

shapir1

New member
השאלה היא מה החלק של עבודת המשרד

בכל התפקיד.

הרי בכל מקום עבודה שבו נהיה ובכל תפקיד יהיו דברים שיותר נאהב לעשות ודברים שפחות. אין מנוס מאשר להתנסות, ומתוך ההתנסות לבצע בעתיד בחירות שיתאימו לנו יותר.

חMודי

New member
התנסתי בעבודות משרדיות

בשירות טלפוני תקופה קצרה וזה משעמם עד מוות, לצערי,

ככה- אני חושב.

לא אוהב לנהל דברים בטלפון, אלא פנים אל פנים...
ולא בצורה של לדבר עם ניירות או מחשב - אלא לעשות משו באמת שיש לו השפעה ונתינה ולא לדבר לרובוט, לכאורה.

למעלה