עבודה עם האקס

עבודה עם האקס

טוב בטח כבר קראתם חלק מההודעות שלי. אז הנה הבעיה... למי שקרא את ההודעה שלי האחרונה שכתבתי פה-כתבתי שאני מתחילה לעבוד-עם האקס(לצערי הרב) ונכון,היום התחלתי לעבוד. הוא פתאום נכנס לחדר עבודה עם החיילת שגם עובדת שם,(יכול להיות נפגשו במקרה ככה נראה לי-כי הם לא המשיכו לדבר והוא הלך עם בן דוד שלו ונשאר יאתו לבד),כולו צוחק ומאושר-קנאתי,מודה..עד שהוא ראה אותי... הוא הבחין בי-אני בטוחה.במליון האחוזים...שיחק אותה לא רואה-אבל ראיתי ושמתי לב טוב מאוד כמה שהוא רואה. וגם הבן דוד שלו שהיה לידו לא הוריד ממני את העיינים-וכבר יכולתי לדעת מראש שהוא סיפר לו עליי(שאנחנו אקסים ושהייתי החברה שלו) לבסוף אחרי שהתעלמנו אחד מהשניה-בהפסקת עבודה-עמדתי מאחור במרחק מסויים ממנו-מרחק לא קטן-הוא סובב את הגב-במיוחד - והוא שאל אותי מה קורה,אמרתי לו בסדר והלכתי. לא-ממש לא היה בראש שלי לדבר איתו-זה הדבר האחרון שהיה בא לי באותו רגע. הלכתי לדבר עם ידיד שלי...הוא(האקס) עבר לידי ,שאל אותי מה אני עושה פה-עניתי לו ישר ולעניין שאני עובדת פה-הקיצר הוא ניסה ליזום שיחה ואני רק התעלמתי. אין לי מושג איך-אבל ידיד שלי(שלא מכיר את הסיפור שלנו ולא ידע שהאקס שלי עובד שם),ישר אמר לי:"האקס?" הייתי בהלם-מה זה כזה שקוף המתח שבינינו?!?!?!? אחיו גם עובד שם-אחיו של האקס-לא יודעת מה יש לאקס שלי-אבל הוא מתעלם מאחיו שבא לי להרביץ לו!!!!!!מה זו ההתעלמות הזו?!?!זה אח שלו!!!!!!!!! אחיו לא הוריד ממני את העיינים-בהתחלה-וגם כשעברנו אחד ליד השניה במעלית... כשסיימתי את העבודה עברנו האקס ואני אחד מול השני-במקרה-הוא חייך- בא לגשת לעברי-אותו החיוך הזה-עם המבט הזוהר הזה...של בחור דלוק\מאוהב. אותו המבט והחיוך הזה שהיו לו כשהוא ביקש לחזור אליי לפני שנה-אחרי הפסק זמן-כשפגש אותי שוב. אבל אני רק הנהנתי לו לשלום והלכתי.... אז מה בעצם הבעיה פה? טוב בוא נסכם לכם לנקודות: 1.שהוא מתעלם מאחיו 2.שאני לא מפסיקה לחשוב על היום!!!!!!!! ושהתעלמתי ממנו...ואני לא יודעת מה נכון לעשות-להתעלם ממנו או פשוט לדבר איתו-הרי בסופו של דבר אני זו שנפרידה ממנו-ואנחנו לא ברוגז-סיכמנו על ידידות-אבל יש לי כעס!מה אני אשמה?! מצטערת אם חפרתי..... ווואו חפרתי-למי שיש סבלנות

זכוכיות

New member
קראתי הכל

אז קודם כל, אחיו הוא לא מעניינך. את לא יכולה לדעת מה עבר בינהם, ומהן הסיבות, וגם אם הוא מתעלם "סתם ככה" זה עדין לא עניינך. דבר שני, לא הבנתי למה נפרדתם, והאם את רוצה לחזור? אני מנסה לעשות סדר בסיפור מנקודת השקפה "רומנטית", מה בעצם הולך שם, ולמה את מתעלמת מאדם שמנסה להיות נחמד אליך (כמו שמשתמע).

תגובה

למה בעצם את כועסת עליו, כי מתעלם מאחיו? יחסיו עם אחיו ענינו, ואינך צריכה להתערב בהם. מותר לך להציע ולנסות לדובבו לשפרם. אם את מחבבת אותו, כדאי שתשוחחי אתו בנעימות וודאי תהני מזה. אם את כועסת עליו שמתעלם מאחיו, נזפי בו על זה.

למעלה