עבודה עם דאס

עבודה עם דאס

אנחנו רוצים להכין חנוכיה מדאס לבית הספר. אבל אני לא יודעת איך עובדים איתו, הבנתי שזה מתייבש באויר במשך עד 24 שעות, אם אנחנו ממהרים יותר ניתן ליבש בתנור? איזה חום? כמה זמן? איך מדביקים את הדאס למשטח עליו זה יעמוד? ואיך את בתי הנר? יש לי דבק BIG זה טוב? הרבה תודה למי שידע לעזור לנו

דאס זה יופי של חומר

לא הייתי מזרזת אותו, כי אז הוא יסדק ולא יהיה יפה. גם ככה אם תעשו אותו עבה, הוא יסדק. אפשר לצבוע אותו בגואש ואח"כ לעבור עם לכה אחרת המגע שלו מאד מחוספס. דבק ביג זה אחלה. טיפ - דאס מאד מסיס במים. כלומר, אם רוצים להחליק אותו, פשוט מרטיבים את האצבעות ומלטפים. מלכלך בטירוף

Bavmorda

New member
לא לתנור ../images/Emo70.gif

אם רוצים להדביק דברים עדיף אולי פשוט להשקיע אותם בדחיפה קלה לתוך החומר ? בימים אלו כשלא ממש חם זה ייקח לדעתי מעל 24 שעות. אם את רוצה בכ"ז בתנור אז שימי בתנור טורבו שהחימום יפתזר שווה, בטמפרטורה **שלא** מעל 40 מעלות
אז את מדמה ככה יום חמסין. ככה גמני עושה לפעמים כשאני רוצה להפשיר בשר בצורה מהירה. בהצלחה ותעלי תמונות
BAV.

רוני אם את ממהרת תשתמשי בגבס

מתייבש מהר, עדין יותר צריך להזהר, ובנוסף את הגבס לא ניתן לעצב אלא בתבניות אבל אפשר להיות יצירתיים להכין תבנית לבסיס ובתי נר לנרות וכו' למתי את צריכה את החנוכיה? אולי ננסה יחד להכין היום מגבס? בכל מקרה דאס לא לתנור אבל אם תעצבי כעת בבוקר מוקדם תוכלי לצבוע ובסוף תכסי בלכה שתשמור על הכל

למעלה