עבודה על שפע....

kung fu

New member
עבודה על שפע.... ../images/Emo139.gif

שיתוף: אני לא עובדת כרגע
אבל רוצה להרוויח כסף....! אז אני כותבת ספרים אבל זה יקח זמן עד שהם יצאו לאור. השבוע ראיתי משרה שמרוויחים בה כסף טוב, אבל עובדים בה כל יום, ולא ממש בא לי לעבוד שם. אז החלטתי ללכת עם משרה חלקית. אני עושה דמיון מודרך עם זה, ועבודות שונות בשביל לקבל את זה. חוץ מזה, אני עובדת על שפע, להכיר תודה במה שיש לי, לשמוח על מה שיש לי ועוד ועוד. ואני מגלה שאני באמת יותר בשפע, ויותר עצמאית גם מאז שהתחלתי לעבוד על הנושא. זהו בערך... אני אעדכן כשיהיו התפתחויות

kung fu

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אגב, היום באתי לחנות של סטימצקי ושאלתי אם הם צריכים מישהי למשרה חלקית. הם אמרו שלא. בכל אופן, זה עוד צעד קטן עבורי

natalynataly

New member
נו, אני במתח! המון המון בהצלחה...

שולחת לך אנרגיה חיובית .. שפע ואהבה...

mimeli

New member
באמת בהצלחה לך מכל ה-../images/Emo23.gif!!

גם בחיפוש עבודה וגם בעבודה על השפע. אשמח לקבל רעיונות לתרגילים לקבלת שפע... שמעתי לא זמן בפעם ה-?? את הקלטת של לאויז היי, בנושא. היה מרתק!! הרבה אהבה ושפע!!
סימון.

kung fu

New member
תודה ../images/Emo24.gif

בינתיים אני עדיין לא עובדת, אבל אמשיך לדווח. הצבתי מטרה שתוך חודשיים אני מרוויחה, לפחות 4000 ש"ח, למשך שנים עשר חודשים. אז יש עוד זמן
אני אעדכן. לגבי תרגילים אז אני עבדתי על האמונות שיש לי לגבי הנושא, מה הרווח מכך שאני לא עובדת וכו' וכו'. לא שמעתי את הקלטת של לואיז היי, אבל קראתי כבר ספר אחד שלה...

kung fu

New member
תודה רבה יעל ../images/Emo24.gif

אני אמשיך לדווח
אגב, מה איתך? את עובדת כרגע? אני כבר לא זוכרת.....

יעל :-)

New member
אני?! ../images/Emo9.gif

אני לא עובדת. זה כנראה לא יקרה לפחות עד סיום הלימודים שלי (באוגוסט).

ואם על עבודה דיברנו...

מעניין שאני קוראת את ההודעה הזו היום ואיך שהוא זה מתקשר לשיחה עם אמא שלי היום, אחרי שסיימתי איתה התחלתי לחשוב - הנושא היה העבודה שלי כיוון שאני כבר לא עובדת כמה שנים (במובן של עבודה = שכר חודשי קבוע) אז אני להיום עקרת בית (במובן של עבודה = בית, ופרויקטים קצרי טווח = שכר פה ושם). אז לפי אמא שלי זה הולך ככה / אין לך קשר עם אנשים מחוץ למעגל המשפחה ותקשורת עם האנשים בחוץ ואין לך חברות חדשות וכד' כשבעבר זה היה שונה.... וזה הסתיים ב - אין לי חברות קשה לי ורע לי (אמא שלי) והמשיך ב...גיסתך כועסת עליך...לא ממש כועסת עליך אלה ממש לא מבינה איך את לא עוזרת לבעלך בכלכלת הבית....וזה הסתיים ב - הם עובדים מאוד קשה ועוברים תקופה כלכלית מאוד קשה ואחיך בדיכאון ו.....בלה בלה וכאן זה נפסק...אז יופי ...אחרי שחשבתי על מה שדיברנו בעצם אני צריכה לשאול אותה ומה אחותי חושבת....ומה הדודה שלי אומרת וחושבת....ומה עם בלה בלה בלה .... ובעצם העניין לא היה רגע של מה אני בחרתי/איך זה בשבילי טוב לי / רע לי / ובכלל איך זה עם בעלך...זה רק היה הבחירה שלך לא נכונה ! וזה היה 60 שניות על עבודה / ממני ולעצמי לתזכורת על בחירה שונה, בחירתה של עקרת בית
מעניין מה הפעילה ההודעה שלך (מיכל) אצלי....כדי לכתוב מה שכתבתי כרגע

למעלה