עבודה על קנבס - שאלה

michal24

New member
עבודה על קנבס - שאלה

קניתי לראשונה בחיי קנבס, במטרה לעשות ממנו תמונה לחדר ילדים, כמו שראתי כאן בפורום מהרבה בנות. אם מישהי יכולה לתאר בקצרה את סדר הפעולות, אני אודה : מה צובעים קודם - רקע או דמויות ? איך מעתיקים תמונה רצויה לקנבס ? (כי לצייר אני באמת לא יודעת בגרוש) וגם - האם אתן מציירות מסגרת בצבע אקרילי או עם משחת עיצוב ? בנוסף - אם אני רוצה להדביק פוסטר על הקנבס, עם איזה דבק זה יחזיק ? תודה

אין חוקים

אני בדרך כלל מציירת תמונה כללית בעפרון,(בלי עיניים ופרטים קטנים) תקפידי שהעפרון יהיה דק, אפילו של הכתיבה הפשוט, כי קל למחוק ואחר כך לא רואים אותו מתחת לצבע. אחרי שתקבלי את התמונה ואת הפרופורציות שלה, תחשבי על צבעים, אם הצבע של הדמות בהיר הייתי צובעת את הבהיר קודם ואחר כך את הרקע הכהה כי יכול להיווצר מקרה שתרצי לצבוע בהיר על כהה ויראו מלמטה את הכהה. ואז תצטרכי לחכות ולעשות כמה שכבות.ולהפק, אם הרקע בהיר והדמות כהה הייתי מתחילה מהרקע. אם את לא יודעת לרשום, אז אני חושבת שיש דף קופי צהוב שאמור לסייע.. לגבי הדבקות, אפשר להדביק עם הדבק מפיות או פלסטי או זה שאביבה לימדה להכין. שוב, אין חוקים..את יכולה בהחלט עם משחת עיצוב, אבל תראי אם זה מתאים לך. ואם את לא שלמה עם העבודה..לא נורא, תחכי שייתייבש ואז עושים מעל...

av_i_va

New member
מצטרפת לבקשה../images/Emo140.gif

אם מישהי מוכנה לקחת על עצמה תאור כזה מההתחלה עד הסוף, ולהעלות את הכל במסמך וורד - אעביר את ההסבר לגלריה למען "יישמר לדורות הבאים"

lilachh

New member
אני יכולה להסביר את מה שאני עושה

אבל לדעתי זה ממש כל אחת והעדפתה האישית: 2. מציירת על הקנבס את האיור בעפקון או מעתיקה ציור מוכן לקנבס בשתי שיטות: או ע""י קופי צהוב או ע"י צביעת הדף המודפס מאחורנית בעפרון ואז העתקה כמו עם קופי רגיל (מעבר על קויי ההדפסה ואז התמונה מועתקת בעפרון אל הקנבס) + סימון מסגרות וכד´. 3. בחירת גוונים מתאימים. 4. צביעת הדמות או הציור, מחכה שיתייבש, צובעת את הרקע, מחכה שייתיבש, צובעת את המסגרת (על מנת לא לצאת מן הקוים של המסגרת אם זה מוסגרת יישרה מדביקה מסקינטייפ. 4. עוברת על קונטורים בעזרת טוש פרמננטט בעובי המתאים בהצלחה

lilachh

New member
לגבי דברים אני משתמשת בדבק פלסטי

או דבק ספריי שאיתו אני מעדיפה יותר לעבוד

michal24

New member
המון המון ../images/Emo51.gif,יצא הסבר מאוד ברור

תודה לכולכן על ההסברים הפשוטים והמפורטים

למעלה