עבודה על הבוקר =]

netaK

New member
עבודה על הבוקר =]

סתם משהו קטן לפני שיעור היסטוריה...חחח

netaK

New member
וואי....איזה כיף היה לי היום...

למרות שחזרתי עם זעזוע מוח וקפאתי מקור...חחח הסברים אח"כ אני הולכת לראות את הפרק של אתמול עם חברה
(נטע והזעזוע מוח)

רינת4

New member
כנראה שבאמת

נפגעת קשה,אם את אומרת שכיף ךף שחזרת חבולה...

netaK

New member
מקפיצה

כי אף אחד לא שמה עליי....מסתבר...ותראו מה עשיתי בבוקר (הודעה ראשונה בשרשור..)

netaK

New member
לאף אחד לא אכפת ממני...

לאף אחד לא אכפת למה אני כל כך שמחה, ועם זאת גם פגועה פיזית? חחח... הוא הרג אותי...

netaK

New member
טוב אף אחת לא מקשיבה...

אז אני אדבר לעצמי שיעור היסטרויה היה כזה כיף (כן עדי, זה מה שכתבתי לך באייסיקיו....חח) זהירות זה ארוך,וזה על המורה להיסטוריה... היה כזה בשיעור הוא שאל מה המוצא של כולנו והתחיל לכתוןב ולצייר אותנו חחח... ואז התחיל רעש וצחוקים בכיתה הווא כל הזמן בא ושם לי יד על הראש או נתן לי כמו כאפות קטנות...פשוט כאילו שם את היד שלו על הלחי שלי וצבט אותי מלא והידיים שלו היו קפואות בטיורף קפאתייייייייייייי והיה קטע שהוא כזה החזיק לי ברא והתחיל לנענע אותי כמה דקות ויצאתי עם כאב ראש.... הוא עושה כזה "חברה תהיו בשקט נטע סובלת פה..." חחח היה כזה קטע כולם דיברו והוא עומד ליד השולחן שלי וכזה פתאום הוא הושיט את היד בצורה של כאילו לצבוט אותי אבל הוא לא צבט אותי הוא עמד עם היד טיפה רחוק ממני וחיכה שאני אביא ת´ראש שלי שיצבוט אותי!!! אני כזה מסתכלת עליי והוא כזה עם מבט חצי כועס חצי מאמי אז התקרבתי ואיזה שעה הוא צבט אותי...אווץ´...היה קפוא וכואב...חחח...והוא אומר לכולם כזה מסכנה נטע תראו מה אתם עושים לה...חחח שיאו אני קשקשנית!!! אבל הוא מושלם1!!!

lolly1

New member
זה בריאן נכון.....?

כי הוא נראה קצת מוזר.. נטע!! זו הדרך חזרה לשפיות!!

netaK

New member
הממממ...

ג´סטין דיבר עםב ריאן על האמממ...נו...קבוצת תלמידים הומואים וסטרייטים...נו ובריאן הציע לו לחלק קונדומים כדי שיבואו

lolly1

New member
אההההה

נכון!! פרק טוב!! אויייי אני מעלה זכרונות של בריאן וג´סטין..ומזילה דמעה..טוב נו..שתיים..
ת´אמת..גם אתמול הברזים די נפתחו.. זה היה כזה עצוב..אבל בריאן שיחק אותה בגדול עם המשפט הענק והנשיקות האלה.. (שמישהו יעזור לי..!!).. go take a shower! you stink!!!! ענק פשוט ענק~! הבנאדם פשוט אליל.. גם גייל וגם בריאן.. ואפילו שהוא מופנם וביישן ורואים את זה.. זה אפילו יותר טוב..

למעלה