עבודה עד הגיוס

EmeraldElla

New member
עבודה עד הגיוס

שלומות! רציתי לשאול מה דעתכם...אני מתגייסת באמצע אוקטובר. חשבתי ללכת לחברת כ"א, נראה לכם שיתנו לי עבודה מתוך הידיעה שיש לי רק 3 חודשים עד הגיוס (ממש לא בא לי לשקר שיש יותר)? וגם, איזו סוגי עבודה יכולים לתת ל-3 חודשים או פחות? תודה מראש =)

rasmus girl1

New member
כן תלכי,

בכוח אדם זה רוב הזמן עבודות זמניות ככה שזה לא הכי משנה להם שאת מתגייסת עוד 3 חודשים.. בהצלחה. ואל תצאי לרחובות ותחפשי,בקושי תמצאי ככה..הכל כבר בתפוסה מלאה עכשיו...[ואני ניסתי את השיטה הזאת של "לצאת לרחובות ולחפש" ] אה וממליצה לך ללכת לכוח אדם תגבור הם תמיד מוצאים עבודות :)

mayagoldi

New member
גם אני מתגייסת באוקטובר

ואני לא מאמינה שיתנו לך עבודה לחודשיים (מאיפה הבאת שלושה? עד שתתחילי לעבוד יהיה לך כבר פחות מחודשיים) אני חיפשתי עבודה ביולי, כשעוד היו לי באמת 3 חודשים וזה היה בלתי אפשרי למצוא עבודה. כולם דורשים התחייבות של חצי שנה או שתהיי אחרי צבא. בעיקרון אפשר למצוא מלצרות במקומות קטנים שלא דורשים התחייבות או בייביסיטר אם יש לך איזה אח גדול עם חברים נשואים וילדים, שינסה לשאול אם הם צריכים בייביסיטר, אפשר לעשות מזה הרבה כסף...וזה גם אחת העבודות הקלות..! גם לעבוד בחלוקה של פלאיירים וכאלה אפשרי אבל זו עבודה משביזה ברמות זהו בערך.. שימי לב שכבר 13 באוגוסט, אז 3 חודשים בטוח אין לך. אולי חודשיים וקצת. ואני מניחה שבשבוע לפני הגיוס לא תעבדי כי לפחות קצת חופש צריך. ככה שעל כח אדם אין מה לדבר. רק עבודות נוער שוליות כאלה.. אולי בשטיפת רכב... וזה שהכל תפוס, זה לא ממש נכון, כי עוד שבועיים הילדים חוזרים לבית ספר, אז כל הנערים והנערות בדיוק עכשיו מתפטרים כי הם רוצים קצת חופש לפני השנה החדשה והרבה עבודות נוער מתפנות.

rasmus girl1

New member
למה לא?

אני רשומה בכוח אדם,מתגייסת בעוד חודשיים וחצי ועבדתי לפני שבוע דרכו..

Random89

New member
תודה על התשובות

כנראה שאלך לחברת כ"א בכל זאת. מקסימום לא ילך...אני עוד אספיק לעבוד בחיים שלי =)

EmeraldElla

New member
אופס...

השתמשתי בשם משתמש של חברה

למעלה