עבודה... עבודה..

עבודה... עבודה..

שלום לכולם, זו הפעם הראשונה שאני שואלת בפורום זה, אשמח לקבל עיצות. אני בת 44 בקירוב, נשואה ואם לשני ילדים די קטנים, בני 4 ו - 8. בשלוש שנים האחרונות אני עובדת בעיסוק משרדי/אדמינסטרטיבי בחברה גדולה, במשרה מלאה - 8 עד 17. אני מרוויחה משכורת שהיא פחות מהממוצע במשק, בערך 6.5K. מבחינת התפקיד עצמו - לא ממש מרתק, לא ממש מאתגר, אבל - יש לי הרבה חופש פעולה, הרבה חופש בכלל, אני עובדת עם אנשים נעימים שכיף לי איתם מאד!! אף אחד לא עומד לי על הראש ואני "אדון לעצמי". אני גרה קרוב מאד לעבודה - מה שלא גורם לי לבזבז זמן על נסיעות ופקקים, וה - 9 שעות עבודה ברוטו - הן גם נטו כולל זמן נסיעה. אז מה השאלה? את הקריירה המקצועית שלי התחלתי אחרי הצבא, באחת מחברות ההיי-טק הגדולות במשק דאז. הרווחתי משכורת מאד גבוהה (יחסית לתקופה ולבנות גילי) והעיסוק היה מאד מעניין. מאז היו לי עוד כמה משרות ועוד משרה בהיי-טק בחברה אחרת, בה הרווחתי הרבה יותר ממה שאני מרוויחה היום (עזבתי שם לפני כ - 12 שנה). בעצם, ב - 12 שנים האחרונות - אני מרגישה שאני הולכת בקו ישר - לכיוון אחור..... בעיקר מבחינת השכר, אבל גם מבחינה מקצועית. לא תפקידי ניהול, לא תפקידים מאתגרים.. אני שומעת את החבר'ה הצעירים מחפשים להתקדם, לגדול בחברה ואם לא - לעזוב לחברה אחרת. ואילו אני עסוקה בעיקר בהישרדות - עם גידול הילדים, אם מה שהצלחתי למצוא - לא מצאתי תפקיד אחר ואטרקטיבי יותר לאחרונה. ואני בעצם שואלת - מה אני אמורה לחשוב/ להרגיש?? מצד אחד - קיימת נוחות גדולה מאד, עד כדי ניוון קל... מצד שני - מה עם להתקדם? כלכלית, מקצועית - אני ממש לא שם.... אולי אימון אישי יכול לעזור לי כאן? תודה למי שהגיע עד כה וסליחה שיצא ארוך ואולי קצת מבולבל....

bridges

New member
בהחלט תוכלי להיעזר באימון אישי...

באימון אישי אין "מה אני אמורה לחשוב/להרגיש?" יש פשוט "מה את חושבת ומרגישה?" באימון אישי תוכלי להבחין בין הרצונות שלך והמטרות שלך לבין מה שהחברה חושבת לנכון. את תוכלי להתמקד במה שחשוב לך. והנה שאלה שהייתי מזמין אותך לשאול את עצמך: בואי נאמר שכן מציעים לך תפקיד מעניין, מקצועי ואתגרי אבל באותו התפקיד תדרשי להפגש עם לקוחות מחו"ל בשעות הערב וליסוע לחו"ל ובכלל למתוח את שעות העבודה. האם תהיי מוכנה לקחת תפקיד כזה? מה יהיו השיקולים שלך? רונן

amicar

New member
אימון אישי יעזור לך לעזור לעצמך.

אם ,בעזרת מאמן,תגדירי לעצמך מטרות ויעדים,ותעמדי במטלות שתקחי על עצמך סיכויי הצלחתך גבוהים.

יודה ב

New member
שלום לך,

את לא אמורה להרגיש, כי אם מרגישה. אני מניח שאת כותבת לפורום כי את לא מרגישה נוח כלכך במצבך. אימון אישי יכול לעזור לך בהחלט להבין מה חשוב לך בחייך ולהגשים את הדבר שאמור לגרום לך להרגיש טוב.

עבודה ..עבודה ...

קראתי את מה שכתבת וקיבלתי את התחושה שאת לא ממש סגורה עם עצמך שאת באמת רוצה להתקדם לא ברור לי לפחות ממה שכתבת שאת מאוד מוכנה ורוצה להתאמץ ולעבוד קשה כדי להתקדם אז קודם כול תשאלי את עצמך כמה את באמת רוצה את זה ? ואם את אכן רוצה ומוכנה להשקיע מאמץ ועבודה אז תבחרי לך מאמן ותתחילי להתקדם להשתמע דורון

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לאן?

יקירה, ברוכה הבאה לפורום. אפשר לחוש את אי הבהירות שאת נמצאת בה. השאלה היא מה את חשה, לא מה את אמורה לחוש. האם את חשה תקועה? תוהה אם קידום יפתור את הבעיה, או אולי עלייך לשנות כיוון לתחום קצת אחר? אם נוח לך איך שאת, פנויה לגידול הילדים, אין שום דבר אחר שאת אמורה לחוש כרגע. זה בסדר גמור להיות עסוקה בזה. מצד שני, אם לא נוח לך, שווה לבדוק מה יהיה לך נכון יותר. נכון, לא פשוט לעשות דברים עם ילדים צעירים בבית, ומצד שני, זה לא בלתי אפשרי, וזו לא סיבה להשהות את ההתפתחות שלך. מה את מרגישה?

קודם כל - תודה רבה על קבלת הפנים החמה!

תודה על התגובות המעמיקות ומפורטות - גם בפורום וגם במסרים אישיים - יש בהחלט הרגשה טובה שאנשים בפורום באמת מעוניינים לעזור! קראתי והפנמתי את התשובות שלכם, יש באמת הרבה חומר למחשבה... תוך כדי, עלו בי עוד כל מיני דברים: יש את העניין של "מגיע לי" - האם מגיע לי להתקדם? האם אני מספיק טובה? כלומר אני יודעת בוודאות שאני טובה - אבל יש מן הרגשת נחיתות מסויימת - ויש לי הרגשה שזה אחד הדברים העיקריים שתוקעים אותי. אני מודעת לאיכויות שלי, למקצועיות, ליכולות - אבל יש מן חסם שעוצר - ושוב זו לא פעם ראשונה - כאילו יש איזה "פיק" מוגדר מראש (בתת מודע כנראה) וממנו אני לא יכולה להתקדם.. שוב - קצת מבולבל - אבל אני נמצאת כרגע בתוך הבלבול, סימני השאלה והבדיקות פנימה... שוב - תודה לכם.

למעלה