עבודה סוציאלית

tamir2006

New member
עבודה סוציאלית

מה שכרו של עובד סוציאלי מתחיל בנטו?? כיצד עובד סוציאלי יכול להתקדם ולהרוויח שכר גבוה יותר?? האם יש משמעות מבחינת מי שלמד באונ' או במכללה מבחינת השוק?? האם תואר שני מעלה את השכר של עובד סוציאלי?? היכן שכרם של עובדבים סוציאלים הוא הגבוה ביותר?? אם אחרי תואר ראשון אני עושה תואר בניהול מערכות ביראות במה זה יכול להועיל לי כעובד סוציאלי או שזה לא משנהולא מוריד?? תודה אשמח לקבל תשובה על כל שאלה כי אני בשיא התלבטות אולי זה יתן לי כיוון חד משמעי

עבודה סוציאלית

מה שכרו של עובד סוציאלי מתחיל בנטו?? שכר תמיד מדווח בברוטו. הנטו משתנה מאדם לאדם על פי נתוניו האישיים. שכר מתחיל ברוטו הוא כ- 4500 ש"ח. כיצד עובד סוציאלי יכול להתקדם ולהרוויח שכר גבוה יותר?? בתחום העו"ס ישנן הרבה משרות מינהליות וניהוליות המובילות לשכר גבוה יותר. חלק מתמחים בתחומי טיפול שונים ועובדים באופן פרטי. האם יש משמעות מבחינת מי שלמד באונ' או במכללה מבחינת השוק?? עשויה להיות העדפה למועמד בוגר אוניברסיטה, אבל בהמשך הקידום נקבע על פי כישורים, מוטיבציה ועוד ולא על פי מוסד הלימודים. האם תואר שני מעלה את השכר של עובד סוציאלי?? בכמה מאות שקלים, כ-300. היכן שכרם של עובדבים סוציאלים הוא הגבוה ביותר?? בעבודה פרטית בפסיכותרפיה בין 250 ל-400 ש"ח לשעה. אם אחרי תואר ראשון אני עושה תואר בניהול מערכות ביראות במה זה יכול להועיל לי כעובד סוציאלי או שזה לא משנהולא מוריד?? כן זה יכול לקדם אותך כמועמד לתפקיד ניהולי במערכת הבריאות.

פסיכותרפיה

ניתן ללמוד לתואר שני בעו"ס קלינית, ויש גם מסגרות השתלמות שונות כמו : טיפול משפחתי וזוגי וטיפול משפחתי ב. גם קורס להכשרת מדריכים בטיפול משפחתי הנמשך שנה. ג.קורסים שונים בתחום. לימודי תעודה לאחר תואר ראשון שלוש שנים מסלול ערב ו/או יום ו תואר ראשון ונסיון בתחום 03/6409355 השתלמויות/למודי המשך 69978 לימודי המשך אונ' ת"א, בי"ס לעבודה סוציאלית

למעלה