עבודה סוציאלית

Naughty Girl1

New member
עבודה סוציאלית

היי אני עולה לי"ב, וכבר מתחילה לחשוב על כיוון באוניברסיטה. חשבתי ללכת על עבודה סוציאלית. כלומר, עזרה לנשים מוכות, ילדים ממשפחות עניות, ובכלל - לאנשים במצוקה. רציתי לשאול : 1. באילו תחומים אני יכולה לעסוק בעבודה הסוציאלית? אני יכולה לבחור נושא ספציפי? [כמו למשל - לבחור להתעסק בילדים יתומים בלבד], או שעליי ללמוד באוניברסיטה את כל מה שהמקצוע מכיל? [עזרה לכל המעמדות בחברה]. 2. כמה יחידות באלגברה אני צריכה כדי ללמוד עבודה סוציאלית? אני ב3 יחידות אלגברה עם ציון 100, האם כדאי שנה הבאה ללכת ל4 יחידות אלגברה? [אני ב5 יחידות אנגלית, עם ציון גבוה מאוד, אם זה עוזר].

עו"ס

רציתי לשאול : 1. באילו תחומים אני יכולה לעסוק בעבודה הסוציאלית? אני יכולה לבחור נושא ספציפי? [כמו למשל - לבחור להתעסק בילדים יתומים בלבד], או שעליי ללמוד באוניברסיטה את כל מה שהמקצוע מכיל? [עזרה לכל המעמדות בחברה]. לימודי התואר הראשון כוללים קורסים מתחומים שונים כדי לתת לך הזדמנות להתוודע לכל תחומי העו"ס (וישנם רבים), אבל כן ניתן להתמקד בתחום מסוים וללמוד אותו בהיקף רחב יותר. בכל מקרה התעודה מאפשרת לך לעסוק בכל מיגוון התחומים, ואין זה נדיר שבמהלך הקריירה משנים מתחום לתחום לאחר שמגיעים לרוויה בתחום אחד. 2. כמה יחידות באלגברה אני צריכה כדי ללמוד עבודה סוציאלית? אני ב3 יחידות אלגברה עם ציון 100, האם כדאי שנה הבאה ללכת ל4 יחידות אלגברה? [אני ב5 יחידות אנגלית, עם ציון גבוה מאוד, אם זה עוזר]. צריך 3 יח', וצריך ממוצע גבוה דיו שיאפשר לך להתקבל. אם יש סכוי טוב שתקבלי ב-4 יח' זה כדאי כי ציון גבוה במתמטיקה 4 יח' מקפיץ ממוצע כלפי מעלה (ניתן לו בונוס מיוחד בחישוב הממוצע).

למעלה