עבודה מועדפת

עבודה מועדפת

היי, אני אוטוטו משתחררת ורציתי לשאול על עבודה מועדפת, דבר ראשון, האם תחנת דלק עדיין נחשבת למועדפת? ודבר שני, הבנתי שיש מס' מסויים של שעות שצריך לצבור, אז כמה שעות? ומה המענק שמקבלים בסוף? תודה.

nisanil

New member
פוקי שוקי

ניראה לי שתחנת דלק תמיד תיחשב מועדפת אחרת לא יהיו להם עובדים, בקשר לשעות את צריכה לצבור 140 שעות בלפחות 6 חודשים והמענק הוא 7+ אלף, כמעט 8

AKben

New member
לא 140 שעות.

שישה חודשים מלאים של עבודה, בהם השלמת לפחות 150 ימי עבודה. חוץ מזה כדאי שתיכנסי לקישור ש moti 5 שלח כאן.

jhhopkd1

New member
אם את מוכנה לעבוד בתחנת דלק

אז אני מוכן להציע לך עבודה יותר כיפית . בואי ותבני בשבילי פירמידה , בתנאי עבדות כמובן . אבל זה בכל זאת טיפטיפה יותר כיף מלמלא רכבים בדלק.

nisanil

New member
פששש איזה גישה

זה אתה שהולך לקבל תפקידי מנכ"ל מובילים לא? אף פעם אל תזלזל באף אחד אולי יום אחד תמצא את עצמך באותו המקום

Jan22

New member
יש לי רעיון יותר יפה

אולי תספר לנו מה אתה עושה בחייך ,במה אתה עובד ? עבודה יותר טובה ? יותר מעניינת ? מה אתה צוחק על אחרים , יא חתיכת חצוף מפונק !!? אני מוכן להציע לך עבודה יותר כיפית ,בוא תהיה הבת יענה שתחפור לי תולעים מהאדמה עבור הדגים שלי ,הולך ? עם גישה כזו הכי רחוק שתגיע זה לטימבקטו !

החלטתי לשלב חיי חברה בנוסף לעבודה...

אבל עוד לפני התגובה שלך כבר הייתי בחלום ה 4 לפחות ...

jhhopkd1

New member
אני מבין שאני חייב כמה הסברים

א.אני ממש לא הומו. ב.לשאלתך מה אני עושה בחיים -אני כרגע קצין בצבא ואני משתחרר עוד חודשיים. ג.מיד אחרי השחרור אני מתכנן : 1.לעשות קורס מצילים ע"ח הפיקדון. 2.ללכת ללמוד קורס סלסה.(בחורה הדביקה אותי בשגעון הזה) 3.ללות טיולים בתור חובש .(אני קצין ארגון רפואה) 4.לנסוע לאילת ולעבוד שמה כמה חודשים בתור מציל(ולהירשם בתור עובד בריכה כדי לקבל מועדפת). 5.אם תצוץ בדרך איזה עבודה טובה באמריקה שמשלמים על הטיסות והמגורים והכל אז אני ילך על זה יש לי אזרחות אמריקאית. ד.אני מאמין באמת שכל עבודה מכבדת את בעליה אבל קשה לי להבין אנשים שהעבודה הראשונה שהם מתכננים לעבוד בה אחרי הצבא היא עבודה בלי שום עניין ,אתגר או כבוד. ה.אנשים שעובדים בעבודות שרובוט יכול לעשות כמו למשל קופאית (שמבצעת פעולה שדיי חוזרת על עצמה של העברת מוצרים מצד לצד).או כמו למשל מתדלקת (בשביל מה לעזאזל צריך , אם יש שירות עצמי) קשה לי להבין אותם. ו.זה לא היה בהתנשאות הקטע עם הפירמידה זה סתם היה בהומור . ז.אולי גם אני ימצא את עצמי בעוד כמה שנים פועל זבל . אין לי שום בעייה אם זה . ח. מי שחושב בקטן יסיים בקטן.

אהבתי במיוחד את סעיף ד'

" אני מאמין באמת שכל עבודה מכבדת את בעליה ..... עבודה בלי שום עניין ,אתגר או **כבוד** " קשה לי לדבר לקיר, ולכן כאן אפסיק .

jhhopkd1

New member
זה לא סותר

את פשוט לא חכמה מספיק בשביל להבין את זה. לא נורא.

למעלה