עבודה מועדפת

IrIsH BaBe

New member
בה"ד 1 הצליח במשימה../images/Emo45.gif

כתבת בסעיפים

Jan22

New member
תקשיב לי ,יא קצין שחצן ואגומאנייק

קראתי את סעיפים א-ח ,והמסקנה שלי שאתה פשוט תותח. תרגיש חופשי לצאת מהפורום הזה ,אנחנו לא מגיעים לרמה שלך. שכחת רק להוסיף : *שירות בסיירת מטכ''ל ואז בשלד''ג *פסיכומטרי 800 *ממוצע בגרויות 115 *זין 40 ס''מ *2000 ב5 דקות ... אני מכיר סוג הליצנים מהסוג שלך ...אתה נופלים מהר !

פוטיק

New member
למה להתלהם !?

שמע אני גם לא אוהב קצינים למרות שיש ביניהם אנשים טובים אבל הרגת את הבן-אדם... הוא לא בא להשתחצן רק להגיד שלדעתו לעבוד בתחנת דלק זה בזבוז זמן ועבודה מסריחה - זה הכול. זאת דעתו

ק ד ו ש

New member
וואו, אתה פשוט תותח

תלווה טיולים, זאת כנראה עבודה מטורפת נכון? או תהיה מציל באילת, כי הרי שם יש עניין מטורף ותעשה משכורות מטורפות. תבין, הכל אותו חרא, כל עבודה בסגנון הזה תמאס לך מתישהו, החוכמה היא למצוא עבודה שהכי נוחה לך מבחינת דברים אחרים בחיים (לימודים וכו'), ולא לשחק אותה איזה גבר אכול סרטים שחושב שהוא היחיד בעולם שיעבוד במשהו שהוא אוהב. אם היית קא"ר, ולא איזה מתכנת בממר"ם, תצפה לעבוד באותן עבודות, ויהיה חכם לך לחיים אם תזלזל פחות בעבודות של אנשים, ותסתתר מאחורי מעטה של "ציניות". זאת לא ציניות, זאת טיפשות לשמה. עוד חודשיים תבין אותי.

אתה מוציא שם רע לחיל הרפואה

תשמע,אני הכי אוהב לראות איך כל מיני קצינים יוצאים לאזרחות מנופחי אגו ואז מפוצצים להם שם את הבועה. אני ראיתי כבר אנשים שהיו קצינים עובדים כתור מלצרים,כתור מתדלקים,כתור מאבטחים...,אם לא השתחררת איזה רס"ן - אין לך ממש על מה לבנות באזרחות. ליווי טיולים זה נחמד - אבל שוק די פרוץ ובעייתי כנ"ל אילת,שזה לא כזה שוס.

varui

New member
קצין

אני יתחיל לספור עד חמש ואתה תהייה חייב לצאת מארון אתה נימצא בו כי אם אתה קצין אזה אתה הומו ועוד קצין רופאה כלומר קא"ר הרבה מאוד שם דפוקים מוצאים אותכם לקצונה כי חוסר קצינים ואני מבקש ממך לא להיתלהב שיש לך אזרחות אמרקאית גם יש לי אזרחות רוסית ואני יכול עכשיו לנסוע לעבוד שם וכמו אתה אמרת הולך לעבוד במלון אזה יכול להחשב לך כעבודה מעודפת בקיצור זדיין

עוגייה

New member
תזכיר לי איפה אתה עובד?

בתור אחד שמכר את נשמתו לצבא הקבע לא כדאי לך לדבר.. ועד שלא תצא לאזרחות תמשיך לחשוב שאתה הולך להיות מנהל בחברת הייטק או מה שאתה לא חושב שתוכל לעשות בהצלחה בחיים האמיתיים, דביל..

jhhopkd1

New member
מה אתם לוקחים אותי ברצינות

אני סתם דביל. אלה החלומות שלי לא יודע מה אני יגשים. אין לי סגמת אני כבר סגן ואני ביטלתי את השנת קבע שלי כי אני לא אוהב את הצבא .אני משתחרר מיד בתום שירותי הסדיר עוד חודשיים מצטער אם מישהו נפגע באמת מהציניות שלי. אני נמצא בפורום הזה כי יש בו לפעמים נושאים שקשורים לאזרחות שמעניינים אותי לקראת השחרור. שוב סליחה.

עוגייה

New member
זה לא קטע של ציניות

וואלה, לא חלום חיי לעבוד בתחנת דלק ותאמין לי שאני לא גומרת מלתדלק לאנשים (לא שאני מתדלקת, אני מוכרת אבל מה זה משנה לך?) אבל מה לעשות שאין הרבה עבודות לחיילים משוחררים בשוק, וגם אתה כשתשתחרר עוד חודשיים תבין את זה, כל החברות שלי שהתשחררו אחרי חשבו שהן הולכות להביא את המכה ולעבוד במשהו שבאמת מעניין אותן, וגם הן התעוררו וראו שזה לא אפשרי במדינה הזו. אז אתה, ממקומך, אל תזלזל בי על זה שאני עובדת במשהו שאתה לא מוכן לעשות. תעריך אותי על זה שאני אעבוד בכל עבודה שאפשר כדי לקיים את עצמי, כי יש אנשים שאין להם.. לא יודעת אם לך יש הורים שיממנו אותך או חסכונות שאתה רק מחכה לפתוח, אבל אם אין לך כאלו - תתכונן לעבוד גם במשהו שלא הכי יעמיד לך תזין. בהצלחה בכל מקרה..

ק ד ו ש

New member
עזבי, מה את מתרגשת, הבנאדם חי בסרט

הוא עוד בצבא, משם תמיד האזרחות נראית ורודה מאין כמוה. כאילו שהוא ישתחרר וישר יעבוד בתור מתכנת בכיר באמדוקס ויקבל 25,000 ברוטו + רכב. לחיילים משוחררים יש מגוון מצומצם מאוד של עבודות: מלצרות, שירות לקוחות, אבטחה, תחנות דלק, מלונות, ופה ושם עוד כמה דברים שלא שונים מהותית. זה רק עניין של זמן עד שהבחור יתעורר. או שהוא פשוט יהיה מהסתומים שחושבים שהם משתחררים ישר לעולם העסקים ונכנסים לחארטות כמו הרבלייף וכאלה..

jhhopkd1

New member
מה אתם לוקחים אותי ברצינות

אני סתם דביל. אלה החלומות שלי לא יודע מה אני יגשים. אין לי סגמת אני כבר סגן ואני ביטלתי את השנת קבע שלי כי אני לא אוהב את הצבא .אני משתחרר מיד בתום שירותי הסדיר עוד חודשיים מצטער אם מישהו נפגע באמת מהציניות שלי. אני נמצא בפורום הזה כי יש בו לפעמים נושאים שקשורים לאזרחות שמעניינים אותי לקראת השחרור. שוב סליחה.

אז ככה

תראה מה שחשוב שדבר ראשון אחרי השחרור תפנה ליחידה להכוונת חיילים מושוחררים ועד שלא תסתדר ממש בחיים לפחות אחרי כמה שנים טובות 4 5 בהם אתה נחשב חייל משוחרר שם יסבירו לך איך לפנות ללשכת התעוסקה גם אם תחליט לפנות לעבודה מועדפת או להתחיל לטייל למרות שאני אומר שצריך לקחת חופשת שחרור טווח ביטחון מינמום חודש חודשיים ורק לאחר מכן תתחיל להכנס לעניינים הכי חשוב שתמצא גם אם תחליט לעבוד עבודה מעודפת תמצא את המסגרת המתאימה לך מבחינת עבודה במה שהעבודה מעודפת מציעה אני מתכוון. יאללה דרך צלחה

למעלה