עבודה מועדפת, שאלה

tomerd22

New member
עבודה מועדפת, שאלה

שלום לכולם אני משוחרר חודשיים, כרגע אני עובד בעבודה שאינה נחשבת עבודה מועדפת. קראתי באתר של ביטוח לאומי שעבודה באתרי בניה נחשבת גם למועדפת. עשכיו, חשבתי על משו, אבא שלי קבלן ביניין. היות ו"נדפקתי" עם העבודה שלי שהיא לא מועדפת, רציתי לדעת אם אני יכול ל"עקוץ" את המענק. השאלה אם אבא שלי רשאי לחתום לי על ימי עבודה ? גם שאלתי אותו אם הוא יודע איך עובד העיניין ואין לו מושג ואז במידה ואפשרי לעשות את מה שאני רוצה. יש איזה טופס שאני צריך להוציא מאיפשו ולתת לאבא שלי לחתום עליו כל הזמן ?
 

814

New member
למה שלא תמצא עבודה מועדפת ותקבל ביושר את

המענק כמוני וכמו כולם
 

DoubleD

New member
לא רק שהשאלה שלך חצופה

היא גם מעשה פלילי של הונאה ומירמה.
 

tomerd22

New member
מה אני יעשה

אני חתום 8 חודש בחברת אבטחה .. מה כואב לכם לענות מה זה מהכיס שלכם יורד ה8 אלף ?
 

814

New member
תעשה אחרי זה גם אפשר זה לא נותן התר לרמות

 

814

New member
חוץ מזה שצריך לצלם תלושים ולהגיש וכו' וגם

באבטחה משלמים עליך ביטוח לאומי ובטפסים צריך לרשום את תקופת העבודה כך שזה גם ככה בלתי אפשרי
 

tomerd22

New member
רגע

נאמר ועבר 10 חודשים מהשיחרור שלי, עדיין אני יכול לעבוד חצי שנה במועדפת?
 

טיטניה

New member
בהחלט

כל עוד אתה מתחיל לעבוד בעבודה מועדפת עד שנה אחרי השחרור אתה יכול לקבל את המענק בלי בעיות. אתה גם יכול להתחיל לצבור ימים של עבודה מועדפת אפילו אחרי שחלפה יותר משנה (עד שנתיים) מהשחרור שלך, אם תוכיח שצברת לפחות שנה של עבודה בשנה וחצי הקודמות לתחילת המועדפת כשימי הישרות הסדיר נחשבים כימי עבודה. ככה שלפי מה שכתבת ( שקיבלת חוזה ל8 חודשים אחרי בערך חודשיים מהשחרור) תהיה זכאי למענק גם אם תתחיל לעבוד במועדפת יותר משנה אחרי השחרור. הכוונה לחיילים משוחררים- שים לב במיוחד לנושא "לאחר שחלפה שנה" (שאחרי הכותרת "לתשומת ליבך" השניה) ול"תנאי הזכאות למענק" www.hachvana.mod.gov.il/pages/zchut/zchut_avoda_nidreshet.asp?UN=3&HD=3&SUB_UN=1 בהצלחה במקרה שלך לא יהיה צורך לקומבינה אם אתה רוצה את המענק.
 

Haunted

New member
כן זה יורד מהכיס שלנו

מהכיס של משלמי המיסים. מאיפה אתה חושב שהכסף הזה מגיע ? מהעננים ? בשורה התחתונה, אתה מסתכן בלעשות דבר שכזה. ומה שבטוח, עזרה פה לא תקבל.
 
כן זה יורד מהכיס שלנו

גם אם זה לא היה יורד מהכיס שלנו, למה נראה לך שנעזור לך? מי שעובדים פה כרגע במועדפת, או עבדו במועדפת וקיבלו את המענק - סיכוי מאוד גבוהה שהם שנאו את העבודה מעמקי נשמתם, למה נראה לך שנעזור למישהו לרמות את המערכת בשביל לעקוף את הסבל שאנחנו עברנו בשביל ה8 אלף האלה? אתה זוכר שאתה מדבר עם ישראלים כן? למה נראה לך שנרצה לצאת פראיירים?
 

drn4

New member
היית פשוט משלם לרופא ומוציא פרופיל 21 למה לא?

אם זה כל כך סבבה לרמות ולגזול... ולא שאני חסיד גדול של העבודה המועדפת, לדעתי זו שטות עצומה אבל אתה פשוט נוכל קטן ואני מקווה שיתפסו אותך אם תמשיך בדרכך...
 

i c u 2

New member
../images/Emo207.gif מועדפת

שלום, אני עובד כמתדלק. המשמרות שלי הן לפעמים 4 שעות ביום, לפעמים 6 ולפעמים 8. האם ה 150 יום נחשבים לפי 8 שעות עבודה ביום או שיום שעבדתי בו 4 שעות נחשב ? תודה!
 

DoubleD

New member
אכן נחשב. כל עוד זו משרה מלאה.

תוכל לוודא זאת באמצעות תלוש המשכורת שלך, בכל תלוש רשום סכום הימים בהם עבדת במהלך החודש- על פי ימים אלו אתה סופר את ה150 יום שלך למועדפת.. בהצלחה :)
 
למעלה