עבודה לתרמילאים

shaishoo

New member
עבודה לתרמילאים

שימו לב שברשת למטייל מחפשים בנרות תרמילאים לשעבר שיתנו הרצאות ... אם משהו רוצה קצת כסף מהצד שווה לברר..באתר שלהם למשל כתוב שלסניף בי-ם אין להם בכלל מדריכים.....

לא ידעת?

לא שמעת? אסור לפרסם בפורום. לפני יומיים התפרסמה פה הצעת עבודה מדהימה לסטודנטים תרמילאים לחודש אוגוסט, אבל היא נמחקה כעבור 10 דקות. למזלי בדיוק הייתי בסביבה. אם מישהו מענויין בפרטים יכול לפנות אלי במסר. הודעה זו תשמיד את עצמה.... 1 2 3

איזה הצעת עבודה?

למרות שלי יש כבר הצעת עבודה מצה"ל... (טוב נו זאת לא ממש הצעה...)

sela v

New member
אכן מחקתי את ההודעה

למה? כי שפתחתי אותה היא נראתה לי פרסומית, ובשביל סוג כזה של הודעות יש את לוחות הפורום.כתבתי במסר אישי לאותו אדם שכתב את ההודעה לגבי סיבת מחיקת ההודעה, והוא לא ענה לי עד לכתיבת שורות אלה.בשביל אלה שלא ראו את ההודעה, אפשר לכתוב באי מייל ל-[email protected] הם מחפשים מטיילים לשעבר בעולם. ולללי, מותר להגיד בפורום כמעט הכל. יש בעיתיות בפרסום מספרי טלפון, זו ההנחיה שכל מנהל בתפוז קיבל מהנהלת תפוז.

הוא לא הגיב

כי הוא לא נואש ובאמת לא מעניין לו את ה.... שמחקת את ההודעה. אותנו זה מעניין ואם היית ממש רוצה, היית טורח לכתוב הודעה חלופית שנמחקה הודעה בגלל פרסום מספר טלפון אבל.... אולי ממרחק לא נראה לך שיש פה אנשים שנואשים לעבודה וזה יכול להיות תפור עליהם.. קצת אכפתיות לא תזיק . כפי שאמרתי, היתה דרך להעביר מסר גם אם החלטת למחוק את ההודעה המקורית בגלל החוקים של תפוז ש ללי מכירה, תתפלא. בכל אופן, לפי מספר הפניות שכבר הספקתי לקבל במסר, כנראה שזה מעניין פה כמה אנשים וזה אפילו בלי שעברה שעה מתחילת השרשור. (ואל תהיה קטנוני, אולי שעתיים). מי שמעונין, אשמח למסור פרטים במסר.

../images/Emo45.gif

זה דוקא מאוד רלוונטי לפורום. וכמו שללי אמרה זה יכול לעניין הרבה אנשים. גם אם אסור לפרסם מספר טלפון אפשר למחוק ולכתוב במקומה הודעה עם הפרטים... ומי שזה מעניין אותו יקבל את המספר במסר או משהו... יש הרבה פיתרונות... וגם חוקי תפוז נועדו למטרות מסויימות שבמקרה זה אני לא חושב שהם רלוונטיות.

sela v

New member
כמו שאתם מחפשים עבודה

אותו מפרסם מחפש עובדים, ולללי פרסמתי את המייל שלו בהודעה שלי היום. בקיצר מה זה משנה מה היה, וכל הויכוחים האלה על מה היה צריך לעשות. עכשיו זה מפורסם, ומי שרוצה שישתמש בזה. ולגבי המפרסם שלא מעניין אותו ה... בניגוד אלי שאני עושה את העבודה פה בהתנדבות, הוא עושה את הפרויקט שלו למטרות רווחים, יחי ההבדל הקטן. אז אם לא אכפת לו מאחרים, מעניין שיפתח האתר שלו אם גם אז לא יהיה אכפת לו מאחרים. בקיצר אני לא מושלם כמו כל בן אנוש, ומוכן לקבל ביקורת, ואם עדיין אתם חושבים שנעשה אי צדק תמיד יש למי לפנות בתפוז, ואם אכן טעיתי כמו שבעבר כבר נהגתי אין לי בעיה להודות בטעות. אני לא עומד פה לבחירות, לא מובטח לי כסא או וולבו או כל טובת הנאה אחרת, ואני חושב שזה לטובת המטיילים שיש מישהו שמנהל פורום, ושלא צריך להיות קשוב לטובת המפרסמים.

נכון

אתה לא עומד לבחירות וכבר נאמר שמובן למה מחקת את ההודעה. רק חשבתי שהיה אפשר אולי לידע את " החברים" שאולי אכפת לך מהם על ההודעה הזו. הרי לא פעם ולא פעמיים נשלחו לנו הודעות ממנהל הפורום ברשימת תפוצה כללית בעניינים שהיו חשובים לו. על זה אני מדברת, אני בכלל לא דואגת למי שפירסם אלה על הזדמנות לעזור לחברי הפורום. זה לא שבכל יום מישהו מפרסם פה זבל והצעות שלא קשורות לכלום ושמפריעות למהלך התנהלות הפורום.. ורק להזכיר לך... אחרי ששוחחנו בעקבות המחיקה, לא באתי לפורום והעלתי את הנושא לדיון, הבנתי את הבעיתיות שבעניין, אבל לשמחתי נפתח שירשור בנושא ושמחתי על ההזדמנות להעניק לאנשים פה את ההזדמנות שנילקחה מהם. עובדה שהיום משום מה מצאת את הדרך להשאיר לנו את הבחירה.

sela v

New member
לא מפריע לי

גם אם היית מעלה את הנושא קודם, ואני אשמח אם מישהו יזכה לקבל עבודה מההצעה הזו.

למעלה