עבודה לשישי...

BlogTV Police16

New member
שמע רעיון יפה...... מאוד יפה אהבתי ... אבל...

זה לא אפשרי מבחינת הבניה..... איל תגיב... אולי אני טועה...

BlogTV Police41

New member
אם לא היתה נדרשת סיסמא לכינויים, זה היה אפשרי

ברשתות IRC קיימת פקודת "/nick" שבאמצעותה אתה מחליף כינוי מבלי להתנתק. אבל כיוון שבתפוז אתה נדרש גם לסיסמא, זה בעייתי. או שברגע שתחליף כינוי מיד תדרש להזין סיסמא.

BlogTV Police48

New member
חחחחחחחחחחחח ידידי היקר

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח

BlogTV Police48

New member
שרון ../images/Emo24.gif

זה רעיון סוףףףףףףףףף אני אהבתי את ההתעלם של המשדר

syrus

New member
בדיוק... לגבי סגירת השידורים בסיסמא

הרעיון הוא שכמה שיותר אנשים ייכנסו לחדר... אין לנו אינטרס לחסום את החדר לקבוצה מסויימת

BlogTV Police46

New member
איל כל המטרה שמשדר שם לו מנהלים בחדר

היא כדי להעיף אנשים שהם לא רוצים שיהיו בחדר וזו זכותו של מי שפותח חדר להחליט מי יהיה בחדר ומי לא? ולפי מה שאני מבין הרובוט יחסום אפשרות של מנהלים להרחיק גולשים אז מה אנחנו כתפוז כאילו כופים על המשדר גולשים בחדר? לא נשמע טוב

BlogTV Police11

New member
הורדה כללית של אפשרות הרחקה למנהלים בעייתית

בעיקר בחדרי המבוגרים שבהם לעתים המשדר/ים "עסוקים" והם ממנים מנהל אחד או יותר שיעזור להם בעשית סדר. אולי אפשר לעשות דרגה נוספת. כלומר: מנהלים שמקבלים ניהול בלבד (חברים של המשדר שמראה ע"י המינוי שאין להרחיקם) בלי שתהיה להם אפשרות הרחקה, ומנהלים "בדרגה יותר גבוהה" שרק להם יוכל המשדר לתת אפשרות הרחקת גולשים. כך יוכל המשדר למנות הרבה מנהלים כרצונו, אבל לתת אפשרות הרחקה רק למנהלים שהוא רוצה.

BlogTV Police22

New member
../images/Emo24.gif

מעולה בעיני אדון 11 היקר לי מכל זה שלמשדר תהיה האפשרות לבצע עם המנהלים כל דבר שירצה מאתגרת מרתקת וכמובן הגולשים יהיו יותר נחמדים כדי לקבל ניהול ו"הרשאות".

BlogTV Police48

New member
זה אחלה רעיון אבל...

אתם לא חושבים על דבר אחד כשיש עכשיו אפשרות לתת ניהול החכמים פתחו כאן קבוצות של קואליציה וכל מיני והתחילו לזרוק כי לא נתנו להם ניהול ולאיים על גולשים שאם לא יתנו להם ניהול יפרקו לו את החדר כשלמשדר תהיה פה את האופציה לתת הרשאות והוא יתן לאחד כן ולשני לא זה יצור רק ריבים בין גולשים מנוהלים ויותר מזה בין המנהל לחברים שלו מה שהולך שם זה גנון יותר מדי אופציות יבלבלו אותם

BlogTV Police20

New member
לדעתי!!!!

איל בכלל מצטער שהוא העלה את הנושא הזה בכלל... על טעויות משלמים
דרך אגב הרעיון שמנהל זורק פוליס יורד לו הניהול באופן אוטומטי זה הרעיון הכי מוצלח לדעתי. זה אפילו מצחיק ביותר לראות את זה בפועל

BlogTV Police26

New member
להוסיף כפתור של "צלם מסך"

בשביל הגולשים שרוצים לפעמים לעזור לנו לתפוס אנשים מטרידים (הוכחות של התחזויות) , קללות וכו.. כמו שיש כפותר שמור שיחה - על אותו עקרון

BlogTV Police12

New member
לדעתיי.....

אולי באמת כדאי , אבל מצד שני אם יעשו את זה , זה יגרום רק לבעיות כי ... גם ככה יש בעיה לא פשוטה במצב הקיים וזה יכביד על המערכת ,,,, אני מציע אם תשאלו אותי להשאיר את המצב כמו שהוא ,, אני חושב שגם נאור מאמין שאיל ישמח , אבל אולי כן כדאי לעשות משהו עם זה , הרי לא ייתכן שהבלגן ימשך לנצח , חייב להיות פיתרון , אבל .. רגע ... על מה מדברים בכלל אני לא יודע ,,,, מה לשנות , מה לתקן ,,,,

syrus

New member
שיפור לא יזיק...

סה"כ אנחנו נותנים טכנולוגיה - אם אפשר לשפר... או לפחות לנסות לשפר - למה לא?

BlogTV Police16

New member
עוד 2 הצעות תבחן את זה רגע

אם אפשר לעשות הגנה , לסמוי שאנחנו מכניסים- מה שקורה הגולשים מעיפים תסמוי- ואז אנחנו לא יכולים להכנס בתור פוליס לחדר- אפשרי שהזריקה תיהיה קיק רגיל ולא אהיה באן על גם על הניק של הפוליס ? הצעה שניה, עכשיו יש טרנד חדש "הצפת כניסה ויציאה" זורקים משפט ויוצאים מהחדר - אם אפשר להגביל תכניסה שלא יצאו ויזרקו משפט ויצאו מהחדר ויכנסו שוב- אם אפשר להגביל את זה בבקשה.

BlogTV Police20

New member
להצעה השנייה כבר מצאו פיתרון

מי שיוצא מחדר וחוזר אליו לא יכול לכתוב בחדר כ 3 שניות כך שלא ניתן להציף לצאת מהחדר ומיד לחזור ולהציף שוב...

למעלה