עבודה לקיץ

osherrr

New member
עבודה לקיץ

אני סטודנטית בארץ והחל מהראשון באוגוסט אני בחופש. אני חייבת קצת כסף לשנה הבאה ולכן אני חושבת על עבודה זמנית לקיץ בחו"ל. יש לי ידע בהדרכת מחשבים, אבל חוץ מזה אני מוכנה לעשות כמעט הכל בכל מקום. יש למישהו עצה איך אפשר לעשות את זה? יש סיכוי למצוא משהו בכלל? מישהו מחכה לי שם בניכר? תודה חברים.

Esther4

New member
תשובה ל-osherrr

כל אחד שמגיע לטורונטו יש לו את אותו המשפט שהוא מוכן לעשות הכל. אבל במציאות זה לא כך. בכל אופן עקרונית אסור לך לעבוד בקנדה כי אין לך רשיון עבודה. אף מעביד לא ירצה להסתכן. כמו כן אם תמצאי עבודה במלצרות או משהו אחר הם ינצלו זאת ותקבלי שכר מינימלי שהוא 7 דולר לשעה. בתור עוזרת בית מקבלים בין 10 ל-13 דולר לשעה.השאלה היא האם כדאי לך להגיע לקנדה? כרטיס טיסה עולה-1000 דולר אמריקאי היכן תגורי? גם זה עולה אצל משפחה לפחות בין 300 ל-600 דולר קנדי. חבל שלא חשבת על זה קודם אולי היית יכולה למצוא עבודה בקייטנה ולעבוד שם בתור מדריכה. זה צריך היה להעשות בחודש פברואר. הם משלמים לחודשיים כ- 3000 דולר קנדיים שזה 2200 דולר אמריקאים. האמיני לי לא ישאר לך הרבה כסף אחרי חודש ימים של עבודה. קנדה יפה בקיץ ואפשר לטייל ולהנות מהנוף הקנדי שהוא מהמם. שיהיה לך קיץ נעים ובהצלחה.

formersusan

New member
Osher

a small tip for you. If you want to save up, I suggest the US. For example: a babysitter there gets 10$ (American, which worth more than Canadian) an hour, at the least. Here you won't get more than 7-8$, Canadian. I have a friend who is a student in Israel, and she is in Boston right now and working for a family as a part time live in nanny, only a couple hours a day, and gets 1000$ a month. and she has plenty of free time to work more outside if she likes. And all her bills are paid, no rent... so she gets to save thousands of dollars down there. She's leaving in a couple of weeks back to Israel feeling she made a great deal.

alon114

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

יותר קל להרויח יותר כסף ומהר בארה"ב מאשר בקנדה, מנסיון אישי, אבל קחי בחשבון את הסיכונים של עבודה לא חוקית כי האמריקאים מאד מאד לא סלחניים בקטע הזה ויש להם נסיון מר עם ישראלים. כמו כל דבר בחיים, היתרון מול החסרון! ומה שלא תחליטי שיהיה לך בהצלחה.

formersusan

New member
naaaaa

I did that for about 8 motnhs and I was never scared of getting caught. the americans are paranoid, and they have bigger fish to fry anyway.

למעלה