עבודה לביה"ס

killu3shoham

New member
עבודה לביה"ס

שלום לכם. שמי דור ואני בת 14, ואני עושה עבודה בג"ג במסגרת ספר הלימוד "אנשים במרחב". בעבודה הינני צריכה לפרט את התל"ג של המדינה, וכד'. כיוון שאינני מוצאת את החומר שיובא בהמשך, אני פונה אליכם, לעזרה. מי שיוכל לעזור לי, תודה רבה:) החומר שאני צריכה: סמלי המדינה, תפרוסת האוכלוסיה, לאומים, דת שכיחה, דתות נוספות. לסמלי המדינה יש צורך בתמונות. תודה רבה שוב!!! :)

Devil Jade

New member
תבדקי באטלס.

סמלי המדינה- דגל לבן עם עיגול אדום באמצע. דת שכיחה הכוונה דת שנכנסה בה? למיטב ידעתי הם הושפעו קצת מהסינים והאמריקאים. את השאר תבדקי במפת יפן באטלס או מפת אסיה.

5 0 6

New member
הכוונה לדת הנפוצה ביותר.

בעבר זו הייתה השינטואיזם, אבל עכשיו אני לא בטוח...אולי בודהיזם?

killu3shoham

New member
תודה

תודה אבל זה באנגלית וזו קצת בעיה, שפה גבוה מדי. לא נורא, תודה בכל מקרה. אנסה להסתדר:)

GnomeBubble

New member
ארג... דת זה נושא בעייתי

חשוב לזכור שהתרבות בכל המזרח הרחוק - וביפן במיוחד - הרבה פחות דוגמטית בכל מה שנוגע לדת. היפנים לא מכירים במובן של "שיוך" לאיזה דת מסיומת. אם תחברי את מספר היפנים השינטואיסטים, הבודהיסטים, הנוצרים והחילוניים תקבלי יותר ממאה אחוז - כלומר יש יפנים שמגדירים את עצמם כמאמינים ביותר מדת אחת. ועכשיו אני שוב נזכר שכבר עניתי לשאלה הזאת כמה וכמה פעמים: תבדקי ב-FAQ.

BoredAsHell

New member
לגבי דת

בכל הנגוע לגבי דת ביפן, קיים שם חופש דת דיי מוחלט. ניתן לראות זאת בקיומן של מספר רב של זרמים וכתות שונות. בעקרון, הדת המקורית היא שינטו, אך ישנן דתות אחרות. ובנוגע לזה, זה לא נדיר שיפני יחגוג חגים ומסורות של מספר דתות.

למעלה