עבודה לבגרות...

nloval

New member
עבודה לבגרות...

כחלק מבגרות 5 יח"ל באנגלית נדרשתי לעשות עבודה מסויימת בחרתי לנושא את "ג'אז היום" אך כהתמקדות אני מעוניינת להתמקד בצ'יק קוריאה , פאט מאת'יני ואבישי כהן (!!הקונטרבס-מן!!) כאן באה עזרתכם- על צ'יק ופאט מצאתי חומר , על אבישי פחות... אודה לכם אם תפנו אותי לאתרים שמכילים ביוגרפיה ופרטים על אבישי כהן. תודה רבה - נטע לובל

nloval

New member
אהם..

אם בכל זאת תוכלו לעזור...(אם לא- לא נורא) אני מסתובבת בנט. שעןת ולא מעלה כלום בחקתי..

FABER

New member
אם הסתובבת שעות בנט בודאי שכבר

העלת בחכתך את האתר הבא avishaimusic.com (אם לא -לא נורא ) תכנסי ל-PRESS יש שם מאמרים שנכתבו בזכותו של אבישי , את שאר המיידע את יכולה לדלות בתאריכי הוצאת תקליטים ומכתיבה על הנגנים הסובבים אותו. לא הרבה חומר מפורסם על הישראלי המוכשר הזה אז אולי תשקלי להחליף לאמן שעליו כבר הכבירו במילים. היה ואת איתנה בדעתך (ואני איתך!!! חשוב להתגאות בניצני התרבות שלנו) אז גם בתוך חוברות הדיסקים שבהם הוא מופיע ישנו מיידע לגביו ואני מאמין ששמעת אותם באם החלטת לכתוב עליו ומכאן שאת יכולה להוסיף ניואנסים משלך לגבי המוסיקה שלו ואיך שאת רואה (שומעת יהיה נכון יותר לאמר ) אותה. ואם את באמת רוצה להשקיע בבחור הבלונדיני והחסון הזה אז הוא מופיע באמסטרדם קולג' MUSIC SCHOOL ב-12 לחודש טיסה נעימה.

למעלה