עבודה כאחות

natalik2

New member
עבודה כאחות

אני אחות במקצועי . אין לי דרכון אירופאי כלשהו , אלא רק ישראלי. הייתי מעוניינת לעבור לבריטניה- להשתקע . האם מישהו יודע האם בבריטניה צריך אחיות ואיך ניתן לעשות את התהליך. האם ניתן לעשות זאת ולאחר כמה שנים לקבל אזרחות? תודה

DiscoCat

New member
לא יודע לגבי אנגליה, אבל בקנדה

לעומת זאת יש ביקוש עצום לאנשי רפואה, אחים אחיות, פיזיותרפיסטים וכו'... וקל מאוד לקבל אשרה. אולי שווה לך גם לבדוק לגבי אירלנד

TheTravelMan

New member
אני יודע שבבריטניה

אחרי שאת עובדת למשך 5 שנים עם אישור עבודה את מקבלת ILR . ואחרי שיש לך ILR למשך 12 חודשים את מגישה טופס לבקשת אזרחות בריטית, את תצתרכי לענות על מבחן שבו שאלות בסיסיות על בריטניה - ואם תעני נכון את תקבלי אזרחות. מה שאת צריכה לעשות זה למצוא מקום שינפיק לך אישור עבודה. כמה שנים את כבר עוסקת במקצוע הזה?

איך מחפשים עבודה

איך ניתן לחפש עבודה באותם מדינות שציינתם: בריטניה, אירלנד,קנדה. גם אני מעוניינת לעבור לגור למדינה כלשהי ולעבוד כאחות. מי מה אני מתחילה ? איך מחפשים עבודה? יש איזה שהיא חברה שיכולה לעזור למצא עבודה?

Hun1

New member
כבר ל ILR עושים את המבחן LIFE IN THE UK

עברתי את המבחן ביולי.

Nobilis

New member
סתם בהערת אגב...

לא כולם עוברים את המבחן הזה בשלב ה-ILR. לדוגמא - מי שנמצא בבריטניה על אשרה אירופית לא צריך לעבור את המבחן בשלב הזה.

cookie9

New member
נוביליס, אתה יכול בבקשה לפרט?

האם התכוונת לאירופאי עצמו או לבן-זוגו הנמצא על אשרת משפחה? האם האירופאי עצמוו לא צריך/יכול להוציא ILR אחרי חמש שנות מגורים בבריטניה? האם יש הבדלים בין אירופאי ותיק לבין אירופאי A8 והאם ההבדלים ההלו משפיעים גם על בן הזוג שלו (שאינו אירופאי)? שאלה נוספת היא לגבי ילדים של זוג כזה (אירופאי+ לא אירופאי): 1. בהנחה שהם נולדים בישראל ומוציאים להם דרכון אירופאי מייד (על סמך אבא או אמא שלהם), ואז מהגרים כמשפחה לבריטניה, מה הסטטוס של הילדים שם? האם לאחר חמש שנים גם להם ניתן/צריך להוציא ILR (נניח שהם מתחת לגיל 18). 2. מה קורה אם הם נולדים שם כשההורים שלהם עדיין לא על ILR (ונניח שאחרי הלידה מייד עושים להם משם דרכון ישראלי+אירופאי)? 3. בהנחה שההורים מבקשים להתאזרח בבריטניה (כשמגיע הזמן) ובהנחה שהילדים עדיין מתחת לגיל 18, האם הילדים יתאזרחו ביחד עם ההורים? אם לא - מה יהיה הסטטוס שלהם בבריטניה? בתודה מראש

cookie9

New member
רק כדי למקד את השאלות

הכוונה היא כאשר ההורה האירופאי אינו בריטי. שוב תודה

Nobilis

New member
תשובות

עניתי לך על שלל השאלות בשרשור הנפרד שפתחת.

mussya

New member
HSMP

כמו שכתב טריג כמה פוסטים קודם: Highly Skilled Migrant Program בתמצות, זו וויזה המוענקת לבעלי השכלה וניסיון במקצועם. תעשי חיפוש פה בפורום כדי לקבל הסבר מפורט ואתרי אינטרנט קשורים. ותוספת שלי: נדמה לי שיש צורך בסגל רפואי ולכן יש לאחיות עדיפות. בחיפוש של שניה באינטרנט הגעתי ללינק המצורף. בהצלחה.

jonbaum

New member
לא יודע לגבי אנגליה

אבל באירלנד יש מספר עצום של אחיות זרות (ובזרות הכוונה שהן לא באות מארצות האיחוד האירופאי). הן באות (וגם באים בעצם) מכל מקום אפשרי - הפיליפינים, הודו, אוסטרליה, ניו זילנד, מלזיה, דרום אפריקה ואיפה לא. ומערכת הבריאות היתה מתמוטטת בלעדיהן. אני לא יודע בדיוק איך זה מתבצע, אבל כנראה שזה אפשרי.

jonbaum

New member
מצאתי אתר

יש אתר בשם www.jobsfornurses.ie תצרי איתם קשר - הם בטוח יתנו לך מידע אמין.

stevie1

New member
יש דרישה גדולה לאחיות בבריטניה

תריצי חיפוש מהיר בגוגל UK אחת NURSING IN THE UK וכדי לקבל מושג על משרות והדרישות, יש את האתרים: NHSJOBSVT ואת JOBSGOPUBLIC יש גם סוכנויות השמה שמתחמחות באחיות, אבל לא מכירה...

למעלה