עבודה כאופר

urisehayek19

New member
עבודה כאופר

שלום לכולם, אני ממש לא בטוח שפניתי למקום הנכון אבל אותלי אתם תוכלו לעזור לי לנווט עצמי. אני חייל משוחרר, מדריך בקייטנת אוניברסיטת ת"א (שנתיים ברצף בשנות 2000-2001) ואני מאוד אוהב את הארצות הלטיניות (ארגנטינה, אורוגוואי, ברזיל, מקסיקו, וכו') חשבתי לעצמי איך אני יכול לשלב עבודה בחו"ל והחלטתי שאני מאוד אוהב לעשות בייביסיטר ולטפל בילדים (זאת האהבה שלי בחיים ועד שיהיו לי ילדים משלי אני יכול לתרום מהאהבה שלי והדרך שאני אושה את זה לאחרים. בקיצור אני מחפש דרך להגיע למשפחה ארגנטינאית או דרום אמריקאית ולהיות בה אופר , כמו שיש בארצות הברית, משפחות יהודיות (או לא יהודיות) שמחפשות אופר , אני רוצה להציע את עצמי עם הנסיון שיש לי והאהבה שיש לי , רק בדרום אמריקה, שכן זאת המדינה לדעתי הכי מקסימה בעולם. אם משהו יוכל לעזור לי ולנווט אותי לאן אני צריך לפנות, אנא תודה אורי...

urisehayek19

New member
קודם כל תודה

על ההשקעה ... חיפשתי באתרים אבל לא ממש מצאתי משהו שיוכל לקדם אותי אולי משהו יודע כתובת אי מייל של השגרירות ?

sela v

New member
אי מייל של השגרירות?

הם האחרונים שיעזרו לך בנושא. אני ממליץ אם אתה רוצה לעשות את זה מהארץ לחפש עולים חדשים מארגנטינה, ולשאול אותם אם יש עיתון לקהילה היהודית שאתה יכול לפרסם מודעה או חנות שיהודים תולים מודעות או לחפש ברשת בתי כנסת. אם לא עזר, כנראה שתצטרך לסע לשם, ולקוות שתמצא משהו.

sela v

New member
לגבי עבודה בחו"ל

זה לא מדויק. באופן עקרוני כל מדינה מגבילה את האזרחים הזרים הרוצים לעבוד בה, אבל לא רק אזרחיה יכולים לעבוד, וכל מדינה יכולה להחליט לגבי אשרות (ויזות) עבודה. כולל עבודה כאו-פייר. אפילו בישראל יש עובדים זרים, חלקם ללא אישור, ולחלקם יש אישור לעבוד פה.

natyh

New member
עבודה כג'יגולו מענינת ?

בספר מסע האופנוע הגדול סיפר גבי בבלי על חבר שודי בשם טוני איתו טיפס להר געש פעיל בקוסטה ריקה , אחד ההרים המסוכנים בעולם . מספר שנים אחרי פגשתי בטוני הנ"ל בהוארז פירו , זה האחרון הציע לי לטפס בחברתו להר הגבוה בסביבה . טוני הוא בחור נאה ומנופח שרירים כיאה להיותו מתעמל בעבר . חלומו של טוני היה למצוא עבודה קצת שונה ולא בטוח מאושרת על ידי הממשלה המקומית .... הנה הזכרת לי משהו ... נתי

urisehayek19

New member
...

אני באמת שואל אותי איך ואיפה בדיוק במשפטים שרשמתי או שרשמו שאר האנשים (הנורמלים), זה הזכיר לך את זה? כדאי שתפתח דפי זהב באות פ - פסיכיאטרים.

natyh

New member
זהו שלא ...

אחד הדברים המופלאים בטיול הוא שניתן לפגוש באנשים שעליהם יש לך לי לאחרים סטיגמות כאלה ואחרות . והנה דוקא לטוני בחור מקסים ואיש שבמו ידיו הציל שני מטיילים ממפולת שלגים בטיפוס היו חלומות מוזרים משהו ... אז אפרופו פ לפני שמגיבים שלילי צריך לחשוב קצת ... אולי רמזתי לך משהו ? אולי רציתי לומר לך משהו בדרך עקיפה ? אולי צריך להפעיל את התאים האפורים קצת ? מחפש עבודה איפה שאין עבודה ? למה ? אולי תמצא איפה שיש ומשלמים ? רוצה לטייל תטייל רוצה לשלב ? לא בטוח שאפשר . נתי

urisehayek19

New member
תראי

אני אנסה להיות עדין למה לעזאזל שלא תהיה עבודה כגיגולו ולמה לעזאזל או יותר נכון איך לעזאזל לצלחת להגיע למשל הכל כך לא נורמלי הזה?

kogawa

New member
תתפלאו לאיזה עבודות נגררים בטיול

פגשתי מטילת שלאחר שהוצא לה להיות גיגולו ממין נקבה למשך לילה בודד לאחר עבודת רצח באירוח במועדון יפני, בתמורה לאלפיים ירוקים הסכימה, ולאחר מכן התחרטה (למרות שאמרה שאם מה שהיה לו הוא הורגש פחות מטמפון). את נקיפות המצפון על היותה (כדבריה) זונה, לא יכולתי לשנות, למרות שאמרתי לה שההבדל בין זונה למה שעשתה הוא שזונה עושה זאת כמקצוע ולא חד פעמית, וכן ללא הבחנה בין לקוחות. יחד עם זאת, באלפיים ירוקים מקצים 100 לדפוק את הראש ולהתאבל, ובשאר לטייל עוד תקופה ארוכה ולעשות חיים. קבוצת מטילים נוספת פגשתי אחת לשבוע עם חיוך על הפנים ופי-טבעת שרוט, לפרק זמן קצר בדרכם הנשניית לנפאל עם קונדומים העוטפים ערמת מטבעות זהב ומגורזות היטב, שאותם העבירו לנציגי מלך נפאל, שגם ליוו אותם מהמטוס למלון כשהמונית מנסה לא לקפוץ יותר מדי בדרך החתחתים משדה התעופה לטאמל, כשבכל קפיצה מתדפקת ערימת המטבעות (זהב זה עסק כבד) על דלתות ההכרה של פי הטבעת ברצונה לצאת לחפשי. אותם פקידים גם היו מחכים בסבלנות בפתח השרותים במלון מיד לאחר ההגעה.. קבוצה נוספת של ישראלים, פגשתי בעיר המלאכים - ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות והאנשים המוגבלים, במקום בו כל נהג מונית הוא לא סתם נהג - הוא "טכסי-דרייבר" שם הם ואני עבדנו ב"ערבים". כלומר התחלקנו לרצפים, נגרים, זפתים, מתקיני דודים , צבעים, סיידים ומסבלים, דבר שכמובן מעולם לא חשבנו לעשות בבית. לא מדבר על המטילים ששמשו דוגמני ערום (עללק, 15$ בשביל לא לעשות כלום??). אני מודה שנסחפתי ללוות נגן מפוחית במלון תאילנדי תמורת בירות, ולשיר יום שלם ברחוב, תוך שיקשוק בפחית קולה ממולאת חצץ (פרקשנס) ביחד עם נגן גיטרה חשמלית קוראני (ללא חשמל) וקנדית מקסימה כשכייס הגיטרה פתוח לאיכסון אלפי (נו.. טוב.., רק כמה עשרות) המטבעות שאספנו משך יום שירת המשוררים הדגולים לנון@מקרתני, באנגלית חצי תקנית, לקהל הדובר יפנית בלבד ברחובות טוקיו. הקיצר, ישנן עבודות מרתקות ודרכי התגברות על רעב הממון במהלך טיול, ועל לנו להיות שיפוטיים.

natyh

New member
נו נו נו

תראה המשפחה שלי תשמח אם תעבוד אצלם כאו פייר 50 דולר לחודש מתאים לך ? טוב בינינו התגובה שלי לשאלה שלך היא אסוציאטיבית . כלומר אתה מחפש עבודה , טוני חיפש עבודה . אתה מחפש עבודה אמיתית , טוני חיפש משהו אחר . או אחרת ניצלתי את השירשור שלך כדי להעלות מנבכי הזיכרון חויה מהטיול , לאו דוקא עניתי לשירשור שלך . זהו משמעותו של פורום , חוויות מטיול הם לאו דוקא פיתרון בעיה מסוימת , וברגע שיובל הצטרף קיבלת כאן הצצה לתוך עולם התרמילאות , הצצה לחיים על קצה התהום , שהם לאו דוקא מתוכננים , מסודרים אלא חיים על הקצה , חיים בהם יום אתה מלך , ויום אחר אתה אבוד בשממה בהרי פירו בסופת שלג כאשר כל ציודך נגרר על חמורים , בידי חמר שאינך יודע היכן הוא וכאשר אתה קופא מקור ושיניך נוקשות בלילה , כשאין לך אפילו לא סוודר לעורך , אתה שואל את עצמך איך לעזאזל הגעת למצב הזה . אז עבודה לא מצאתי לך ולמיטב הבנתי אין , אך ים של חוויות קיבלת . ותאמין לי כי היפה בטיול הוא לפגוש אנשים שונים ממך כאלה שאת תרבותם והמניע אותם אינך מבין , ועדיין להתיחס אליהם כאל אחים לטיול ושותפים לחוויה . ותפגוש רבים כאלה . נתי

urisehayek19

New member
גיליתי

שמתוך כל השרשורים פה אף אחד לא עזר אבל 7 מכולם נהינתי לקרוא ואת שלך פשוט לא, לא כי את סתומה ולא כי את פוסטמה רצינית שחושבת שסיפור שלה שווה משהו כי הוא לא בעיקר לא בצורה בה פרסת אותו, אלא כי בזבזת לי זמן חשוב, שכנראה את לא יודעת להעריך אותו לעצמך. יש תשובות שלא מובילות לעזרה אמיתית אבל בסופו של תהליך הם עם כוונה טובה ואת לעומת זאת ממש לא באת בכוונה טובה, באת בכוונה לעצבן אז הנה הצלחת משווה מאוד אבל מאוד לא לשמוע ממך יותר, בכלל מקווה שתמצאי חיים כי זה עצוב מה עובר עליך אבל בכל אופן אל תבזבזי את הזמן בלענות כי זמני יקר והחלטתי להתעלם ממה שתכתבי

sela v

New member
אני המום מהתשובה שלך

הפורום הוא לא סוכנות, שמי שמגיע לפה מסדרים לו את מה שהוא רוצה לפי בקשתו. מגיע בן אדם נחמד כמו נתי, אולי קצת התבדח אולי ניסה לעזור, ואתה בא ואומר לו שהוא בזבז את זמנך? אף אחד מהאנשים פה לא מקבל כסף כדי לענות תשובות, ואם לך יש אם זה בעיה מציע לך לפתוח עיתונים, ולחפש עבודות מסוכנים מפוקפקים, שכל מה שרוצים זה למצוץ את כספך. אנשים בפורום ראו חצי עולם, ושמחים לחלוק את חוויותיהם, ומגיע אדם כמוך, ופשוט יורק לבאר. נתנו לך פה עצות (לפחות אני) עם כיוון דרך איפה לחפש את העבודה, אבל אתה רק מתלונן. ולסיכום אם לא מוצא חן בעיניך אתה מוזמן לחפש תשובות במקומות אחרים.

למעלה