עבודה ירוקה

עבודה ירוקה

עקב יד ימין לא כל כך מתפקדת בזמן האחרון החלטתי לעשות את הציור הירוק במחשב (אמנות דיגטלית..) לאחר שגיבשתי רעיון, קונספט וכ´ו ביצעתי את העבודה בתוכנת הפוטושופ (יש לציין שזוהי היצירה הדיגטלית ה-3 שלי) החלטתי כי הפוטושופ מתוכחם מדי לקעיו זה ובצעתי את אותו הרעיו בתוכנת הצייר. כך קיבלתי את הכל הרבה יותר תמים ופשוט (פסקה זו הית תשובה לכל אלו שבכל מקרה היו שואלים "למה צייר?") אז תגידו את דעתכם... *עבודה זו מוקדשת לערן שכל כך נידנד בקשר לתערוכה הזו...(יש לי כבר קעיון לפיל הפילאי)*

Y A E LY

New member
למה זה עשה את זה בשמשתמש הקודם.

בכל מקרה זו אני לקעין= לרעיון

SC

New member
יעל חזרת לשם הישן

איזה יופי, אהבתי את התמונה השניה יותר, לדעתי היא יותר מוצלחת אבל מעניין אותי מה רצית להביע שם, אז ספרי בבקשה
שולי

Y A E LY

New member
הסיפור...

לירוק צהבהבדבר ראשון
שולי גם על ההתעניינות, גם על התגובה ובעיקר על זה שאהבת משהו.. (אני עדיין לא כל כך אוהבת אותן- הבטחון העצמי שלי בנוגע ליצירות הדיגטליות שלי די נמוך וזאת בגלל בורותי הגדולה בתחום...) מה רציתי להביע שם? *
אם זה יצא קצת מבולגן זה קצת קשה כל העסק...* אז ככה- מבחינת הצבעים- 1.ירוק הוא צבע החופש, הטבע וההתחדשות. 2.הירוק צהבהב נחשב למסייע בכל הנוגע להתחדשות הגוף, גורם לתחושת נעורים ומסייע ראשי במקרים של אובדן התלהבות 3.הצהוב מפעיל את כל תפקודי הגוף, פרט לטחול, שאותו הוא מדכא.בנוסף הצהוב נושא עימו מטען שלילי.הצהוב הוא צבע שחולי נפש אינם יכולים לסבול כיוון שבמקרים של עצבנות, הוא נוהג להגבירה בתופעות כגון נדודי שינה, שלשול וטירוף. 4.הכחול הוא צבע שהשימוש בו נעשה במקרים רבים בכדי להרגיע, למתן, ולרפא התרגשות גופנית ונפשית. כמובן כולנו יודעים ומקרים את הנוסחה הפשוטה: צהוב+כחול=ירוק. בציור: החלק העליון מורכב משני ניגודים האגודים יחד ב"בלאגן" ואי סדר. היגודים הם כמובן הכחול המרגיע וצהוב שמפעיל את כל הגוף ודואג לטירוף. זה מה שקורה אצלי כרגע בלאגן ואי סדר מצד אחד הכל הולך על מי מנוחות מצד שני הכל בטירוף... ככל שיורדים יותר למטה הבלאגאן מסתדר והופך לאט לירוק צהבהב המסייע בהתחדשות הגוף (תקווה להתחדשות וסיוע) ניגוד נוסף הוא הקוים האנכיים והמאוזנים שיוצרים במקומות מסוימים סוריגם הנותנים מעין תחושת "כלא". גם שם יש ניגוד בצבעוניות קווים אנכיים- הצהוב המטורף שנושא עימו מטען שלילי והקוים האנכיים בירוק שהוא צבע החופש והנעורים. שוב ניגוד זה בא להראות את הניגוד אצלי של החופש והמטען השלילי שבגללו אני מרגישה כבכלא. הצבע הדומננטי בצורר הוא הירוק צהוב למרות שהוא לא הצבע שמופיע הכי הרבה הוא שולטו הכי הרבה וזו הצבע שבציור מסמל את התקוה להתחדשות... בציור כל מה שעשיתי היה להעביר את תחושותי בצור דקורטיבית על ידי שימוש בסימובלים של צבעים המוכרים לי מהתעסקותי בתרפית הצבעים. (אני יודעת שאני עדיין לא משהו בלנתח תמונות אז פשוט אמרתי את מה שיש לי מקווה שזה בסדר ושהבנתם...)

danbros

New member
יעלי יקרה

העבודות טובות. כשניסיתי לחשוב איזו מהן מוצאת חן בעיני יותר הגעתי למסקנה שהן צריכות לבוא יחד, כי הן מתפקדות מצוין אחת ליד השניה (או אחת מעל השניה, איך שתבחרי). אני אוהבת את האי-שקט שיש בהן ואת איך שהעין שלי מתרוצצת ללא מנוחה במיוחד כשהן מוצגות במקביל. נהינתי גם מהניתוח המילולי של היצירות. דנ

Y A E LY

New member
תגובה לדנ אפרת וערן

אפרת- תודה. את ושולי בהחלט צריכים להעלות דברים ירוקים... דנ- מסכימה איתך כי שתי היצירות האלו צריכות להיראות זו לצד זו (אולי דיפטיכון?) חיכיתי לראות אם יש עוד משהו שחושב כמוני שמחה שנהנית מהניתוח... ערן- בגלריה של הירוקים שתי הערות לי אלייך: 1.השם שלי הוא יעלי!!! 2.ליצירה השניה שלי יש שם ואני רוצה שכשהיא לא תהיה במקום זמני השם יופיע איתה בכל מקרה אתה מנהל את העסק די טוב...

SC

New member
יעלי ../images/Emo51.gif בזכות התיאור הצלחתי

להתחבר יותר לתמונה וקצת לרגשות שלך כלפי עצמך. מעניין מאוד. תודה, שולי.

SC

New member
תגיד לפיל הפלאי שלא יתערב

בענייני הגלריה הירקרקה......:) סתם... מצורפת תמונה של פיל אני מקווה שיהיו עוד בהמשך. שולי

אהבתי

מאוד אהבתי את העבודה הראשונה העבודה השניה בהתחלה נראתה כבלאגן ואחרי שקראתי את הסיפור היא נראתה לי עמושה מאוד כאילו ניסית להכניס הכל ותרי על חלק מהרעיונות ותשארי את העבודה נטולת פרטים...

Y A E LY

New member
הי רעות

שמחה שאהבת את העבודה הראשונה העבודה השניה לצערי היה קשה לי גם שלמור על הניקיון וגם העביר את הרגשות ולכן יצירתי התחלקה לשני חלקים שאפשר לנתח את שניהם באותה דרך שהסברתי למעלה כשאחת נקייה והשניה עם כל המסר וכל הבלאגן... רעות אנו שמחים שהצטרפת לקהילתינו את מוזמנת להישאר ולהעלות עבודות שלך כמו גם להשתתף בדיונים שונים על עבודות של אחרים ועל אמנות בכלל

שלום רעות וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

נחמד שהצטרפת לפורוינו החביב והסימפטי, עושים פה חיים תבואי הרבה. אפרת

למעלה