עבודה חדשה

עבודה חדשה

מודעת לזה שלא כתבתי הרבה זמן. סליחה
אז מה חדש? יש לי עבודה חדשה (ז"א עבודה נוספת) שירות לקוחות ב"סופרגז" עברתי את הקורס, היום היה היום השני להאזנות ... ואני חושבת שמחר גג מחרתיים כבר ישלחו אותי "לשחות" במים העמוקים
הקטע הוא ש ... הלקוחות נורא קשים. זה כל כך שונה מ"ארנה" ... אחראי המשמרת וכולם יודעים שלחדשים לא קל בהתחלה ... ושנעשה הרבה טעויות ... ושזה אנושי לגמרי - אבל ... אני די מפחדת. מפחדת שלא אהיה אסרטיבית מספיק ... שלא אדע מה לענות ... שאצטרך לשים אותם על "השתק" (
) ולנסות לחשוב מה להגיד או ל"התחנן" לעזרה. בקיצור מקווה שאני אשתלב מהר אלמד את התוכנה בצורה מהירה ... ופשוט לא לתת לאנשים לעלות לי על העצבים... לילה טוב

BON22

New member
שיהיה לך בהצלחה מותק :)

אני בדיוק במצב שלך.. עברתי את הקורס וממחר אני נכנסת למענה. מלחיץ אותי בטירוף ..לא בטוחה שאני מספיק אסרטיבית אבל זאת התחלה ואני מאמינה שאם הזמן אני רק אכנס לעיניינים ואשתפר!!! אז תשתדלי לא להילחץ ולהיבהל מהעבודה אני בטוחה שתוך שבועיים גג חודש הכל יראה לך אחרת.. בהצלחה לשנינו :)

בהצלחה

מאוד מבינה אותך אני סיימתי קורס ביום שני ואתמול התחלתי לעבוד או כמו שאת אומרת לשחות במיים העמוקים ונכון זה קשה (שירות לקוחות של הוט) ולקוחות ממש לא קלים אבל מצד שני הזמן עובר בטיל וכמו כולם גם אנחנו נתרגל

yaelbi

New member
בהוט ממש זורקים אותך למים

אין האזנות,הקורס לא מכין בצורה מספיק טובה וישר זורקים אותך למשמרת מלאה לבד ומעמדך כמו נציג ותיק. אני ברחתי משם אחרי שעתיים של משמרת ולא חזרתי

האמת כן

היו לנו האזנות פעילות יומיים ואז התחלנו לעבוד ישר משמרת שלמה חצי ממה שלמדנו בקורס בכלל לא משתמשים וחצי שני שמשתמשים לא מלמדים בקורס טוב לפחות משלמים לנו על הקורס

ברוכה השווה ../images/Emo24.gif

באמת חסרת לי - גם בפורום השני... אל תילחצי מהעבודה החדשה, הכל עניין של תרגול והסתגלות, ובטח עוד חודש לא תביני בכלל מה היה נראה לך כל כך מלחיץ בהתחלה. ושיהיה כמובן המון בהצלחה

תודה בנות ../images/Emo9.gif

אז התחלתי לענות היום קצת. ב 4 שעות הראשונות רק האזנתי והקלדתי ואחר כך ... נכנסתי "לשחות". היו די הרבה מקרים שפשוט התחלתי לגמגם
אבל עזרו לי. למזלי. סך הכל אני לא יודעת מה כל כך מפחיד אותי, הרי זו לא פעם ראשונה שאני מדברת עם לקוחות... אבל פשוט הלקוחות האלה ... רובם ... חוצפנים כאלה. קשים. בכל מקרה, היה בסדר. אני פשוט צריכה להפסיק להיות לחוצה
תודה על העידוד ובהצלחה לכן בעבודה החדשה

באמת אל תלחצי

אני התחלתי ביום שלישי את העבודה עצמה ובדרך הייתי כול כך לחוצה שממש כאבה לי הבטן אבל כשחזרתי הבייתה אמרתי לעצמי ממה הייתי כול לחוצה????\ זה באמת לא כול כך נורא אני בטוחה שעוד שבוע שבועיים זה ילך לי הרבה יותר חלק

gilad269

New member
נשאר לי

לאחל לך המון בהצלחה.אני בטוח שבסופו של דבר תסתדרי עם 2 העבודות.אל תתני לעלות לך על העצבים,ותלמדי תתוכנה במהירות.ואל תפחדי,ותנסי לטעות כמה שפחות.אל תשכחי שאף אחד לא חסין מטעויות.הלקוחות קשים,תלמדי להיות אסרטיבית.והמון המון בהצלחה

למעלה