עבודה ועוד......

smth sweet

New member
עבודה ועוד......

קרן יקרה, פעם שניה שאני פונה אליך.אמרת לי שבמרץ אקבל הזדמנויות לעבודה.. טרם קיבלתי משו.. אני תשושה מהחיים,יש לי מחשבות שליליות ואני לא יודעת מה הלאה.לא רק בעבודה אלא בכל תחום. חוזה שכירות עומד להסתיים,אני רווקה.... לא יודעת מה צופה עתידי.. שם פרטי=3 ושם משפחה=3 נולדתי ב-15/1/78. מחכה לתשובתך בקוצר רוח

מחשבות שליליות לא יובילו אותך לשום מקום

ולא משרתות שום מטרה טובה . לכן נסי להיות חיובית ולראות את השינויים כדבר חיובי שמקדם אותך . נכון אמרתי הזדמנויות ומרץ עדיין לא הסתיים , אבל אם תמשיכי כך להיות שלילית ואולי גם לא למקד את עצמך בחיפוש עבודה אז זה גם לא יגיע . חלק מגורלך הוא לדעת ליצור ניתוקים כשהם מגיעים ולהמשיך הלאה ומצד שני גם לדעת להתמקד ולמ קד את המטרות שלך ולסיים אותם עד תום . יש מעבר בית ושינוי השנה וחשוב מאוד לשמור על מצבי הרוח והכסף ולדעת למצוא מטרה ולהתביית עליה . סבלנות היא שם המשחק השנה . בברכה,קרן

smth sweet

New member
מעבר בית? -תעני לי דחוף קרן

לפני שעתיים סיכמתי עם בעל הבית שנאריך חוזה לעוד שנה. זה לא רעיון טוב??

אין בעיה להאריך חוזה אך המגמה היא שינויים

ולכן אם לא תעשי שינוי בית עכשיו הוא יתרחש לקראת סוף השנה ( יום הולדתך ) על פניו יש רצון לשנות / או לשפץ מגורים.במידה ואת מתגוררת עם שותפים אז יהיו שינויים גם איתם. בברכה,קרן

smth sweet

New member
קרן היקרה

הארכתי חוזה ואני קונה קצת ריהוט חדש לבית. בינתיים אין חדש בנושא עבודה.. לא הגיעה הזדמנות בחודש מרץ.. אבל אני משתדלת מאד להיות חיובית בנוגע לזה ובכלל. אם את רואה משו בעתידי.. אשמח אם תצייני. תודה רבה בכל אופן.

למעלה