עבודה וטיול בחו"ל

אני לא יודע

למה יש את ההתלהבות הזאת מחו"ל.... אם בעבר היו אומרים שהדשא של השכן ירוק יותר היום ברוב המקרים הוא רק סינטטי יותר.... הרבה חברים שלי טסו לחו"ל (ארה"ב) לעבוד וחזרו לארץ אחרי כמה שנים לאותה נקודה בה היו קודם. כן, הם הרוויחו שם טוב באופן יחסי אבל לא בכזו רמה גבוהה שכשחזרו לארץ היה להם לאן להתקדם עם הכסף או הנסיון שצברו שם. סתם בשביל לחוות את חו"ל לקצת זמן וגם להרוויח כסף באותו הזמן אולי זה נחמד אך משום מה אף אחד לא השתקע שם וגם לא התקדם מכך... אני באופן אישי לא רואה את עצמי עובר לגור בחו"ל אם זה מהסיבות שכתב אוריאל ואם זה מהסיבות שכתבה דפנה...

Apparently

New member
מה עוצר בעדך?

לחיות תקופה בחו"ל זאת בהחלט חוויה, לא תמיד נעימה וקלה, אבל לדעתי זה שווה את המחיר. תוכל לחוות חיים במדינה מערבית מתקדמת, לחסוך כסף, לטייל.. מבחינה פרקטית כמובן שעדיף לעבוד בצורה חוקית, לכן קנדה היא אפשרות טובה יותר. אם זה לא מסתדר, או שאתה לא מת על הרעיון של מגורים במדינה קרה כמו קנדה, הסיכון של עבודה במכירות בארה"ב הוא מאוד נמוך. אם האמריקאים באמת היו רוצים, הם היו פושטים על הקניונים ומגרשים את כולם. חתונה פיקטיבית עבור גרין קארד היא דבר נפוץ, ככה כל הישראלים נשארים כאן. (עניין של כ 10,000 דולר) דבר ראשון תנסה, ואם טוב לך, תשאר. אם לא, הרווחת חוויה שהרבה אנשים היו מתים לחוות..

סיכון נמוך אבל סיכון

סיכון נמוך - יכול להיות, ואחרי שג'ון הראה לי את הכתבה, אפילו סיכון כזה בשביל שאם יתפסו אותך תקבל איסור כניסה ואולי לנצח לא נראה שווה. בכל אופן, גם קנדה נראית לי מדינה ממש טובה, יש קור אבל ביחד עם זה גם הרבה שלג :) , והעיקר ששמה הכל מסודר בצורה חוקית!

Apparently

New member
אין ספק שעדיף באופן חוקי

אבל אם לא בא לך על הכפור של קנדה, שתדע שהסיכון הוא מאוד נמוך. יש בארה"ב אלפי ישראלים שעובדים ללא ויזת עבודה. אל תשכח שברגע שאתה מתחיל בתהליך של נישואין וגרין קארד, תוכל לעבוד בצורה חוקית. כל מה שאתה צריך זה לחסוך כמה אלפי דולרים, עניין של כמה חודשי עבודה. המקובל בתחום הוא לשלם סכום מסויים מראש, והשאר בתשלומים חודשיים. (אתה צריך להיות "נשוי" שנתיים - כך שההיגיון אומר לא לשלם לבחורה את הכל מראש) בשלב הזה כבר תוכל לעבוד בכל עבודה שתרצה, ולא רק במכירות אצל ישראלים.

ואיך מוצאים?

הרי זה עסקים לא חוקיים ואפשר לומר יותר גרועים בעיני האמריקאים כי זה בתוך המדינה לכל מי שרוצה להפוך לאזרח. כמו שתגיד, איפה אני מוצא סמים :) ......

בהליפאקס?לא מצאו חור יותר נידח לתפוס בו? חה.

כאן יש עשרות שעובדים בעגלות ובמכירת תמונות.

למעלה