עבודה וחופשה,,

yafit75

New member
עבודה וחופשה,,

אמנם זה לא הולך ביחד,,, אבל,,, זה מעצבן,,,, שאת בעבודה,,,, והילדים בחופשה,,,, ואתמול הבנות שלי היו בבית,,, עם בעלי,,,, שיגעו אותו,,, ולכן,, היום הבאתי אותן איתי,,, לעבודה,,,, איזה כייף לשלב את העבודה שלך,, עם החופשה שלהן,,, הבאתי את חוברות העבודה מבית הספר,, משחקים,,,,פאזלים,,,, והם מבסוטיות,,, משחקות,,,מציירות,,, והיום,,, היתה הרמת כוסית,,, בעבודה,,, וגורמים מכובדים נאמו,,, ובירכו בחג שמח,,, את העובדים הערביים והיהודים,,, כל בית המשפט (היהודים) על הרגליים,,, לפתע,,, בזמן הדלקת הנרות,,,, "ברוך אתה ה´,,,,,, הבת שלי קמה,,, וצעקה: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא,,, יש לי פיפייייייייייייייי,,, עומד לברוח לייייייייייי!! ואני צעקתי בלב,, יחד איתה: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא,,, אני מתהההההההההההה וכל האולם התחיל לצחוק,,, ואני נהייתי אדומה,,, ואני,,,, מרוב מבוכה,, לא ידעתי איפה לקבור את עצמי,,, המזל שלי,,, קמה חברה טובה וריצה איתה לשירותים,,,, ואני הייתי בטוחה,,, שאני מתה מפדיחות,,,, הייתי בטוחה שהגורמים הבכירים,, יתעצבנו,,, כי בכל זאת,,,,אמנם זה ילדים,,, אבל,,, אבל,,, לקראת הסוף,,,הגיעו לידי,,, כשאני עם בנותי,,, "הגורמים הבכירים",,, ונישקו את הבנות,, צחקו איתם,,, נרגעתי,,,! עבר בשלום,,,,,,,! בכל זאת,, זה כייף לשלב את החופש של הילדים עם העבודה שלך,,, לפחות יש לך במה להשוויץ,, אם לא בעצמך,,, אז בהן,,,! ואתה ה´,,, שמור לי עליהן,,,ותודה לך על מה שנתת לי!

גם אני הייתי בייביסיטר

למרות הצהרונים וגן פרטי, אתמול הם היו ביום "חופש". אין ברירה סחבק נשאר עם הבנות בייביסיטר זה מתחיל בטיול אופניים, ממשיך למינימרקט (שוקו ולחמניה), וממשיך לגינה הציבורית. דאגתי הטיול יהיה ארוך, שיתרוצצו בגינה ויתעייפו והכל כדי שיתנו לי לנוח בצהרים אם כבר בבית אז בלי לנוח ??

yafit75

New member
והכי חשובבבבבבבבב!

נהנית,,,,ספר לחברים,,, לא נהנית,,,ספר לאשתך,,, תגיד,, כמה אתה לוקח לשעה?????

מאישתי ?

איתה אני עושה תמורת סכום סימלי, היא מרשה לי לשטוף ולקפל כביסה אבל איתך ......... לא יודע מה אני אפיל עלייך

שלום לך עופיון מה שלומך?...

וגם לך יפיתוששששש געגעתי מאוד

למעלה