עבודה ודירה חדשה

Lordonya

New member
עבודה ודירה חדשה

שלום לכולכם. אני וחברי בפני מעבר לדירה חדשה בתל אביב. (אותה אנו, עדיין מחפשים) שנינו צריכים למצוא עבודה חדשה בגלל המעבר. מתי, לדעתכם, כדאי להתחיל לחפש עבודה? במקביל לחיפוש הדירה? לפניו? אחריו?

kkarinn

New member
תלוי אם יש לכם כסף...

אם אתם יכולים להרשות לעצמכם, אז אולי תחכו קצת עד שתתארגנועל הדירה, כי לא נעים להתחיל לקחת ימי חופשה בשביל מעבר וארגון כשרק נכנסתם למקום עבודה. בכל מקרה, אף פעם לא מזיק להתחיל לגשש ולשלוח קורות חיים, כי היום קשה למצוא עבודה מהר...

goldyboy

New member
רצוי לפני

בשביל שלהיות יותר רגועים שיש עבודה ויהיה מאיפה לשלם את החשבונות, אבל אם זה לא מתאפשר, אפשר גם תוך כדי. זה לוחץ וזה לא נוח, אבל בסוף זה מסתדר.

לדעתי חפשו עבודה..

תבדקו שהעבודה מתאימה ותעזור לכם לממן דירה ואז תתחילו לחפש.

tinushka

New member
קום דירה ואח"כ עבודה

אני ניסיתי לעשות את זה- למצוא עבודה ורק אז לחפש דירה וזה לא כל כך הלך אולי בגלל שגרתי רחוק מת"א. אבל אולי אם גרים קרוב למקום שבו מעוניינים למצוא עבודה אז יותר קל. בכל אופן למי שאין כתובת ברורה והוא לא יודע במה להתמקד- דירה או עבודה, אני ממליצה למצוא קודם דירה רק כדי להרגיש שיש לך מקום להיות בו ולחזור אליו, בלי להתנחל אצל אנשים או ליסוע נסיעות ארוכות למרות זאת כדאי שיהיה כסף זמין לעד שמוצאים עבודה- כי אם לא אז זה שוב דילמת הביצה והתרנגולת...

kkarinn

New member
זה כבר סיפור אחר...

תחפשו קודם דירה, שלא יהיה מצב שמצאתם עבודה ולא יהיה לכם איפה לישון... אבל כמובן שתבואו עם בסיס כלשהו

למעלה